musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Catja & Rene

catja_rene_guitarer_20x13


”Catja & René” er for mange et nyt musikalsk par, men bag navnet gemmer sig et par erfarne sangere og musikere.

Catja Vernal har i mange optrådt med et Patsy Cline show og var i en periode sangerinde i ”Dacapo”, som havde mange hits på Dansktoppen. I 2002 indspillede hun en duet med ”Klaus & Servants” og i studiet mødte hun

René Taagehøj, som producerede sangen og i en årrække spillede med ”Klaus & Servants” inden han blev kapelmester i gruppen Dreams og senere Walkie. Bandet Smokie har altid haft en særlig plads hos René og det førte bl.a til deltagelse i TV3’s ”Stjerneskud” med sangen om ”Alice”. René har i tidens løb komponeret musik til kunstnere som Kandis og Richard Ragnvald og arbejder til daglig i AMC Studiet med indspilninger.

”Catja & René” optræder til alle former for festlige lejligheder og med et stort og blandet repertoire, bliver der tit spillet på direkte opfordring fra publikum. Om det er 60, 70 og 80´er musik, Rock´n Roll, Dansktop, De Fede Grandprix sange eller de nyeste hits, så er de med! Duo’en kan i løbet af 2013 bl.a opleves på Døllefjelde Musse markedet, Ølgod på Bakken og ved Byfester i Rødovre, Stege og Ringsted og til halfester i bl.a Ølstykke og Middelfart.

youtube_logo07

Hør duoen på YouTube
Du sender et smil
CATJA & RENÈ - Dancemix Demo


catja_rene_stone_020x11

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63