musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Dark 'n' Jingles

darknjinglesfoto2003Dark ’n’ Jingles

Dark ‘n’ Jingles er en duo, fuld af fest og farver, og ikke mindst, masser af spilleglæde.

Dark ‘n’ Jingles er efterhånden ved at have opbygget et repertoire, der tilfredsstiller stort set alle.


Under middagen spilles der stille og roligt hygge jazz, og  hvis festen er til det, vil der også blive spillet et par ”syng med sange”.

Til dansen fyres der op for det helt store show, med lysshow, lyskæder, store halskæder og fest og farverig beklædning!

Hovedvægten af repertoiret er lagt på 50/60ér rock. Men der vil også blive spillet en del dansk rock, såsom Poul Krebs, Bamses Venner, Nikolaj & Piloterne samt Shu-bi-dua.

Desuden er Dark ’n’ Jingles  meget inspireret af den danske trio, SP-Just-Frost. Så et par numre fra deres repertoire, vil der også være stor chance for at høre, i løbet af koncerten. Derudover vil der også blive spillet en del nyere pop.

Alt det gør, at dansegulvet altid er fyldt, hvadenten det er til firmafester, privatfester, sommerfester eller hvad man nu kalder sin fest, hvor Dark ’n’ Jingles underholder.

Dark ‘n’ Jingles leverer en færdigpakket musikledsagelse fra start til slut, med up to date lyd og lys anlæg, og på en positiv og engageret måde.

Dark ’n’ Jingles består af:

Eddi Jarl Sørensen på trommer/guitar/sang
Esben Hoffer Henriksen på piano/keyboard/sang

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63