musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Duo Surprise

Duo Surprise
 
duo_surprise_02Musik til fest, dans og meget mere?
Så er det Duo Surprise.

Først og fremmest står Duo Surprise for en forrygende glad aften med musik for enhver smag. Kernen i vores musik er glæde, dans, sang og gang i den.

Med sang og keyboard opfylder Duo Surprise dine musikønsker til enhver anledning. Vi spiller både nye og gode gamle hits inden for pop, rock, oldies, country, dansk, samt tysk rock, schlagere og tyroler-musik (men kun hvis dette ønskes - f.eks. til en oktoberfest eller tyrolerjulefrokost).
Ud fra et bredt repertoire og med stor erfaring sammensætter vi en musikalsk cocktail som kan tilpasses såvel det lille selskab som den helt store fest.
Med Duo Surprise får du helt sikkert en festlig og uforglemmelig aften.
Vi spiller i hele Danmark.

youtube_logo09

Se dem på Youtube

duo_surprise_03Ann Jørgensen:
Sang/Keyboard
Ann fik sit første keyboard i julegave da hun var 4 år. Hun lærte at spille enkle melodier efter gehør, indtil hun senere fik lidt undervisning og lærte at spille efter noder.
Som 14-årig blev hun medlem af et gospelkor i Lyngby, hvor hun sang i 5 år før hun tog til Schweiz.
Efter et par år i Schweiz mødte hun Marco og de fandt hurtigt ud af, at de var på bølgelængde, hvad musikken angår og efter kort tid blev Duo Surprise dannet. 
Ann var også længe medlem af Copenhagen Gospel Choir, som var et af landets bedste Gospelkor.

duo_surprise_01Marco Conceprio:
Keyboard/Sang
Marco startede som 14-årig med at lære at spille guitar. To år senere begyndte han at spille keyboard. Det var et portable orgel med få styles og voices, og det var tungt, ca. 50 kg. To år senere købte han sit første portable keyboard, en Roland E-20.
Det var også det år, hvor han for første gang optrådte for publikum. Dog ikke med keyboardet, men med en basguitar, hvor han spillede sammen med sin far i et folkemusikband. Men keyboardet forblev hans hovedinstrument. I år 2000 mødte han Ann i Schweiz og efter få måneder opstod Duo Surprise.

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63