musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Foxx
foxxfoto001

FOXX er et rutineret midtjysk danseorkester med fingeren på festpulsen. En særdeles sammenspillet og top-tunet konstellation, der ud over at kæle for hver en tone – også gør meget ud af det visuelle. Så forvent et overflødighedshorn af vellyd, flot påklædning og spektakulær lysopsætning.

Bandet har ud over 3 charmerende fyre også 2 dejlige piger, som altid formår at fange publikum med deres ”gang - i - den - attitude” og stemmer der flot smelter sammen.

Tidsånden bliver fanget i de allernyeste hits, og sammen med klassikere fra 4 årtiers musik, dannes rammen om et sandt bombardement af rullende rock, populær pop og bløde ballader. Med et medrivende sceneshow, sætter FOXX altid godt gang i kludene, og gi’r garanti for et proppet dansegulv.

Sweethearts Show

Som noget ekstra kan FOXX levere et forrygende Sweethearts Show, som for alvor sætter publikums sang- og dansemuskler på en hård prøve. Her bliver alle sejl sat. Dansktop á la rock’n roll, legende lysshow, fejende fyrværkeri, og ikke mindst bandets ”smagfulde” og farverige kostumer, får temperaturen til at stige til kogepunktet. Så når bandet i dette 30 min. lange show lover at de ”ringer på fredag” – er det lige så ”Himmelhunden” får ondt i ørerne.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63