musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Full Circle

Full Circle.
Irish folk & unplugged rock.

Full Circle er en duo bestående af :

fullcircle_011Zourab Chatberachvili – Guitar, banjo og mundharpe virtuos. Uddannet på et af Sovjets bedste konservatorier med udmærkelse. 3 års pædagogisk overbygning på konservatorieuddannelsen, nok en af de guitarister i Danmark der mestrer flest stilarter, flere gange udnævnt som bedste musiker på danske festivals, en fremragende musiker der spiller i den absolutte elite, og underviser i musik på konservatorieplan.

Tom Gottenborg- Sanger og guitarist uden udmærkelser, men en musiker der har mere end 25 år på bagen som professionel, som har spillet med folk som Lars Lilholt og Allan Olsen, og som har fået den irske musikstil ind med modermælken, og danner et solidt underlag for Zourabs virtuositet.

Full Circle har været i TV og radio, har optrådt på de fleste større festivals, spillet med så kendte navne som The Dubliners, Run Rig, Ralph McTell (Streets Of London), og The Commitments (filmen).

Full Circle´s speciale er den irske folk samt akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplugged.

Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som amerikansk folk, blues, rock, swing, jazz, country, western, rock´n roll og ballader.

Full Circle kan spille til alle former for fester, på spillesteder og på festivals.
Full Circle kan skifte imellem at være velspillende fluer på væggen, og få musikken sendt godt ud over scenekanten.

Kort sagt: ”en duo hvor det er andet og langt mere end kvaliteten der swinger”.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63