musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Gele Royal

Gele Royal
 
  gele_royal_4_020

Gele Royal er det ultimative partyorkester med et repertoire der får selv de stædigste
stolevarmere ud på gulvet.
Målet er ganske enkelt: Gele Royal spiller det publikum vil høre!

Stilen er dansabel musik fra 1960 til i dag. Gele Royal er IKKE et dansktop orkester og
dansktoppen fylder derfor ikke meget på repertoiret. Dog er bagkataloget og drengenes standard repertoire så stort, at de kan opfylde stort set alle ønsker – også i den lettere genre.

Gele Royal er det oplagte valg til firmafester, halfester, byfester, markeder og alle andresteder, hvor ønsket om kvalitet, fleksibilitet og musikalsk overskud er til stede.

Drengene har været i branchen i mange år og ved derfor hvornår der skal være ”gang i den” og hvornår der skal holdes lidt igen. De kan levere rolige akustiske indslag og synge nogle velkendte sange, som de fleste kan synge med på og de kan sparke så meget gang i festen, at dansegulvet i den grad bliver sat på prøve.

Gele Royal kan også hyres med sangerinde.
Det anbefaler vi klart til de der ønsker de mest autentiske udgaver af de store klassikere fra 80’erne til i dag. Selvom drengene kan synge næsten hvad som helst, er der dog numre som gør sig bedst med en sangerinde på scenen – trods alt !

gele_royal_5_020

Til sammen har holdet spillet med bl.a.:
Kandis, Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Tina Siel, Jakob Sveistrup, Dario Campeotto, Kirsten & Søren (Hot Eyes), Søren Poppe, Anne Herdorf, Kirsten Siggard, Keld & Hilda, Boney M, Johnny Logan, Gemalerne, Telstar, Sir Duke, Papayaz, Michael Kratz & The Lonely Soldiers og mange mange flere.

Gele Royal består af:
# Michael Kratz -- trommer, guitar, vokal
# Lasse Baggenæs – guitar, bas, melodica, vokal
# Kim Karmark Pedersen – keys, bas, vokal
# Jørgen Kleon Jeppesen – keys, harmonika, vokal
Add--ons:
# Majken Dalsgaard -- vokal
# 2-3 Blæsere under ledelse af Henrik ”Mumba” Feddersen

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63