musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Elvis Show med Holm & Jerry
holmjerry_elvis_roed_plakat_06010

RETUR TIL
HOLM&JERRY

Som noget helt nyt kan HOLM & JERRY tilbyde et forrygende ELVIS-SHOW i bedste LAS VEGAS-stil, med det legendariske kostume, tørklæder til pigerne, og det lækreste hår m. bakkenbarter.
Showets varighed er ca. 20 - 30 min, men kan tilpasses det enkelte arrangement.
Showet kan kombineres med en aften m. HOLM & JERRY

I november 2001, havde teatret Svalegangen i Århus Skandinavienspremiere på minimusicalen "Cooking with Elvis", med Karsten Holm i titelrollen. Karsten Holm havde rollen som Elvis og den lamme grøntsag af en far som var livstidsfanget i sin kørestol. Faderen drømmer sig tilbage til sin tid som Elvis-imitator og springer op af sin kørestol og gi´r den som en super viril Elvis i en håndfuld Elvis sange med tilhørende monologer på amerikansk.
Stykket blev en stor succes. Publikum og anmeldere var enige om at Karsten Holm i rollen som Elvis var et godt valg.

Pressen skrev:

Ekstra Bladet: Karsten Holm spiller Elvis som trukket ud af automaten.

BT: "Cooking with Elvis" lykkes ikke mindst fordi faderen / Elvis spilles af Karsten Holm, hvis hamrende flotte stemme og gode udseende sandsynliggør mor og datters betagelse af ham, som han var dengang.

Århus Stiftstidende: Og endelig er der en imponerende stemmekraft i den konservatorieuddannede  baryton- og popsanger Karsten Holm, når han rejser sig fra rullestolen og gi´r den som Elvis.

Jyllandsposten: Karsten Holm gør det godt og ægte og med den nødvendige ironi også scenisk. Tænk om der altid blev sunget musical på det niveau.

Set i lyset af denne succes, har Karsten Holm derfor taget initiativ til at lave sit eget ELVIS-SHOW, med det rigtige outfit fra 70´erne, populært kaldet Las Vegas-perioden. Karsten har alle sine dage været Elvis-fan, helt fra 7-8-års alderen, hvor han hørte ham for første gang, og stod med hårbørsten foran spejlet og legede han var Elvis. I over 20 år har Elvis-repertoiret været på Karstens sætliste. Med showet vender Karsten tilbage til sin rødder.

Ring, skriv eller mail, og få et tilbud.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63