musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Jesper K. Antonisen

Jesper K. Antonisen
jesperantonisen01
Jesper K. Antonisen startede som 15 årig knægt med at spille til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, ja kort sagt alt hvad der kunne gå under undskyldningen at være en fest.

Et af Jespers varemærker er hans brede repertoire. Der er musik fra næsten alle genrer, så der er ingen der går forgæves hvis de vil have en glad aften med go´ musik. Genremæssigt spænder musikken fra de bedste dansktopklassikere til pop, rock og afdæmpet taffelmusik under middagen. (Spilleliste kan evt. rekvireres)

Han er ikke en musiker der bare sidder og gemmer sig i et mørkt hjørne af lokalet. En af de vigtigste opgaver for en musiker, er at "læse" publikum rigtigt. Her kommer Jespers lange erfaring ham til gode. Til privatfester, klarer Jesper selvfølgelig også den afdæmpede dinérmusik, og hvis man er til lidt let underholdning under middagen - så er han selvfølgelig med på den!

Jesper K. Antonisen spiller også i duoen No Limit.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63