musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Kurt Frimodt

Jeg spiller afdæmpet hyggepiano under maden samt til receptioner o.l.
Bryllupsmusik, konfirmation, runde fødselsdage eller anden højtidelighed.

kurt_frimodt_0702
Det er vigtigt for mig at virke neutral og skabe god taffel-, lounge- eller baggrundsmusik om man vil.

Mit repertoire er varierende og melodisk selskabsmusik, som veksler mellem danske og udenlandske evergreens. Nyt og gammelt - klassisk, jazz, pop og børnesange - sammensat til lejligheden.

Før jeg går i gang med spisemusikken får jeg en hurtig dialog med køkkenpersonalet og toastmaster.

Under festen vil jeg let og elegant glide ud og ind mellem de forskellige indslag. Og selvfølgelig akkompagnere eventuelle lejlighedssange.

Du kan (i god tid) ønske bestemte - for dig/jer, betydningsfulde numre - som jeg så vil tilstræbe at spille.

I er også velkomne til at bruge mig som akkompagnement/musikledsagelse hvis en blandt gæsterne ønsker at udfolde sig musikalsk. Vedkommende skal kontakte mig forinden, medmindre han/hun selv medbringer en node til den pågældende sang.

Jeg kan i øvrigt tilbyde indslag med en dygtig sangerinde som mestrer danske sange. Muntre og lystige viser samt de go’e gamle sange fra film, operetter, Disney, musicals og revy.

Oplys mig om hvilket sted og til hvilken formål musikken skal bruges - og om der findes et spilbart piano på stedet (ellers medbringer jeg et).

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63