musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

No Limit

Superb duo med rødder i 70'er & 80'er pop.

no_limit_foto_0808no_limit_logo_0304
Hvis du kan lide Richard Ragnvald , Bjørn Tidemand eller andre dansktopikoner, så skal du skynde dig at klikke over på et andet band.....!

No Limits repertoire består hovedsagligt af pop & rockmusik fra 70'erne, 80'erne og frem til i dag, men også gamle 50'er og  60'ernumre findes i deres sætlister. De er bare blevet peppet lidt op så de lyder af lidt mere. En lang række af hits som alle kender og som man kan synge med på.

No Limit har valgt at fokusere på det de er bedst til, nemlig den gennemførte og velspillet dansemusik. De kan sagtens bookes til at spille dinérmusik, men fortrækker at lade nogle af de pianister og solomusikere som du kan booke hos os, klare den opgave. Når middagen så er overstået og No Limit begynder at spille, så giver det arrangementet en helt anden dimension.

Til store arrangementer kan No Limit også bookes. De har spillet til en lang række halballer, byfester, sportsfester m.m. hvor de også er fast husorkester. Her medbringes et stort, veltrimmet lyd- & lysanlæg, som også kan høres på de bageste rækker. Hvis man derimod afholder receptioner eller direktionsmiddage o. lign, så kan No Limit også levere exclusiv dinérmusik på et mindre anlæg med en mere diskret setup.

Repertoire
Her er nogle af de udenlandske bands og solister du kan høre:
Status Q
Electric Light Orkestre
Dr. Hook
Smokie
Boney M
CCR
Elton John
Shakin Stevens
Randy Travis
Elvis
Clout
Bryan Adams m.fl.

Naturligvis bliver der også spillet en lang række danske numre:
PS 12
Kim Larsen & Kjukken
ShubiduaTV-2
Danser med drenge
Walkers
Mabel
Ray Dee Ohh
Dodo & The Dodos
Danseorkestret
Det brune punktum
Gasolin m.fl.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63