musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Sangen har vinger
bentpoul001

Paul Stampe og Bent Clausen

Vores historie

Samarbejdet tog sin begyndelse i forbindelse med Palsgaard Sommerspil for omkring 20 år siden. Sang og musik som fælles interesse og til fælles glæde - samt en god kemi - lagde grunden til et frugtbart teamwork, som har resulteret i mange glade timers sang og musik ved utallige lejligheder, lokale revyer m.m.

Det gav os så ideen til denne folder.

Vi tror, at I også vil finde vellyd og glæde i vores repertoire, for Sangen har vinger. . .

Repertoire

Evert Taube er nok den ypperste repræsentant for svensk visekunst. Vi har udvalgt en række af hans viser, der tegner et smukt portræt af kunstnerens utrolig alsidige talent.

Alt synges på dansk og med en kort introduktion til de enkelte viser.

Operetteafdelingen byder på særdeles velkendte toner fra danske og udenlandske musicals og operetter.

Varighed: 35-40 min.    Der skal være et velstemt piano eller flygel til disposition.

Paul Stampe
Jeg elsker sang og musik; lige fra jeg var dreng  har sangen haft en stor plads i mit hjerte. Jeg var derfor heller ikke gammel, inden jeg kom til at optræde ved forskellige lokale arrangementer.

Sanglysten førte mig i armene på Palsgaard sommerspil og de herlige friluftsforestillinger. Her var jeg i halvfjerdserne med i en række musicals og operetter. Bl.a. har det været både en glæde og en udfordring at spille- og ikke mindst at synge hovedpartierne i Champagnegaloppen, Landsmandsliv og Sommer i Tyrol. I de senere år har jeg mest beskæftiget mig med revyforestillinger både som sanger på scenen og som instruktør.

Bent Clausen
5 år som kapelmester i Holstebro-revyen sammen med nogle af landets fineste revykunstnere, bl.a. Erik Paaske, Jesper Langberg, Grethe Mogensen, Elin Reimer, Karl Stegger, Elga Olga og sidst, men ikke mindst den uforlignelige Dirch Passer. En 10-års periode som kapelmester ved Palsgaard Sommerspil, hvor musicals og operetter lød fra friluftsscenen ud i den dejlige, danske natur...Pianist i Horsens Promenadeorkester ved koncerter med solister på det lokale teater.

bentpoulpoul003
bentpoulbent002

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63