Skylight
musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Skylight & Louise
skylight_trio_2006
Musik til
bryllupper,
firmafester,
events,
receptioner,
julefrokoster,
m.v.

Skylight & Louise er et rutineret orkester tilsat en ung og professionel sangerinde.

En aften med Skylight starter ofte med at vores pianist/keyboardspiller leverer afdæmpet, varieret hyggemusik til middagen eller receptionen. Der er selvfølgelig også akkompagnement til festsangene, en mikrofon til talerne, musikalsk underlægning til firmaets årlige revy o.s.v.

Til dansen spiller hele orkestret med, og ikke mindst Louise er en oplevelse, der duperer de fleste med en sikker rytmeguitar og en sangstemme i særklasse. Skylight og Louise sætter gang i dansegulvet med hits fra de sidste 50 år, blandet med flotte og overraskende party-potpourrier. Med Louises svenske baggrund slipper vi I heller ikke for et par svenske hits – men bare rolig – her taler vi mere om Lisa Ekdahl og ABBA end om Vikingerne.

PS: Vi oplever i disse år at arrangørerne bliver mere og mere fantasifulde og her samarbejder vi selvfølgelig gerne for at få musikken helt rigtig til den enkelte event.

Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63