Snoopy
musikformidlingknap01
Index Snoopy
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Snoopy (Kvartet)
Keyboard, guitar, bas, trommer, sang

Snoopy er efterhånden et "gammelt" danse-band, med mere end 25 års erfaring i halbal, krobal, firmafest o.s.v.

Besætningen er, efter mange år som trio, udvidet med en bassist og Snoopy leverer stadig musik, lyd og lys i absolut særklasse.

Hertil skal lægges en utrolig flot lyd, der styrkemæssigt let kan tilpasses såvel store haller som små forsamlingshuset

En elegant sceneoptræden i en stilfuld påklædning samt et flot lysshow fuldender helheden, der tåler sammenligning med langt større orkestre.

Mottoet i alle årene har været, at "der skal være noget for enhver smag". Dette har de til fulde levet op til, hvilket også ses af de mange genbestillinger fra år til år.

Orkestret markerede i 1991 at de har spillet med samme besætning i 10 år med udsendelse af deres første singelplade, der blev flot modtaget af både DR og landets lokalradioer. F.eks. kan nævnes, at de gik direkte ind på første-pladsen på Århus Nærradio’s “10 vi ka’ li’” og holdt pladsen i flere uger foran bl.a. Gnags, PS 12 og Bamse.

Alt i alt er Snoopy et helstøbt orkester, der passer til enhver festlig lejlighed, men hust som de selv siger - “musikken er kun den halve fest, for uden et veloplagt publikum duer festen ikke”!

Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63