musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Swing Street

Søger du en god trio til en festlig lejlighed, så prøv Swing Street fra Århus. Du får festmusik udover det sædvanlige, leveret af professionelle musikere.
 
swingstreet_01_08Vi spiller til familiefester, receptioner og andre selskaber i intime rammer. Musik til fødselsdagsfest, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup.

Vi lurer gæsterne og finder de rigtige melodier fra et bredt repertoire. Evergreens, hyggejazz, bossa nova, danske stedsegrønne, lidt god pop m.m.

Vi har mange års erfaring fra 100 kroer, restauranter, forsamlingshuse, slotte, herregårde, hoteller, selskabslokaler, og om sommeren ofte i et telt i haven.

swingstreet_02_08Dinnermusik
Et festmåltid varer ofte 4 til 5 timer.
Hyggemusik tilføjer festmåltidet en ekstra fornøjelig dimension. Pianisten alene, eller trioen spiller diskret og liflig dinnermusik. Så har du også musik til festsangene.

Dansemusik
Vi lurer gæsterne, tæller til fire, og dansefødderne tripper. Musikken indbyder til pardans fra et bredt repertoire af evergreens.

Fra swingende jazz, bossa nova og gode danske melodier, til Broadway-hits, lidt Beatles og Abba. Måske spiller vi en polka eller et sømandspotpourri.
 
Prøv lykken i en let swingende foxtrot, en frisk quickstep, eller en spræl-levende jive. Nyd en vals eller wienervals i klassisk pardans. Og intet er så fornøjeligt som en "sjæler" med den rigtige.

Du kan føre dig frem i en inciterende bossa nova eller romantisk rumba, eller vise temperament i en tango, samba eller cha-cha-cha.

Hans Esbjerg, pianist
Jesper Carlsen, bassist
Jørn Okbo, trommeslager

Trioen kan udvides med saxofon, klarinet m.m.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63