musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Ten-Four & Anne Herdorf

Danseorkestret Ten-Four & Anne Herdorf

ten_four_anne_herdorf_08
Der er etableret et samarbejde mellem Anne Herdorf og Danseorkestret Ten-Four.
Efter et tilfældigt møde, på et job, fandt vi ud af at kemien passede både hvad angår det musikalske og repertoiremæssige, men ikke mindst på det personlige plan. Bandets medlemmer akkumulerer tilsammen over 90 års erfaring, fra vidt forskellige grene af musikbranchen, hvilket nu kommer vores publikum til gode. 
Repertoiret er fyldt op med dansk (nordisk) & engelsk pop & rock, hits & evergreens fra de sidste 5 årtier og selvfølgelig minder fra de tidligere Grand Prix dage.

Anne Herdorf trådte ind på scenen første gang for mere end 25 år tilbage. Det var på Bakkens friluftsscene med hendes far, Ernst Herdorf’s orkester. I ungdomsårene drejede det sig om prøve talentet af, i forskellige konstellationer. Her opdagede Jørgen Dé Mylius Anne, på scenen, og så var vejen banet til melodi Grand Prix i 1987. Her sang Anne  ”En lille melodi” som fik en flot 5. plads ved det det internationale Grand Prix i Bruxelles.
Siden da har hun erobret danskernes hjerter med hendes roller på både TV, film & teater, sidst kan nævnes turnéen med gruppen ”Venter på far” .
Utallige spillejobs har givet Anne en kæmpe erfaring og rutine og det er i tæt kontakt med publikum, at Anne føler sig hjemme. Repertoiret vil, som altid, være populærmusik, med vægt på dansk & engelsk pop & rock, fra de sidste 4 årtier og ikke mindst de ”gamle” Grand Prix hit’s.
Anne er selvfølgelig stadig aktuel som solist, rundt på landets musikscener og hendes nye hjemmeside er også på trapperne. Hjemmesiden vil give en fyldestgørende info om hendes kommende projekter som bla. andet også omhandler tanker om en ny CD udgivelse, som en markering af 20 år som professionel musiker.

Anders Wedel & danseorkestret Ten-Four:
Danseorkestret Ten-Four blev dannet i 1991 og består af: Maud Kofod, Troels Jakobsen & Anders Wedel.
Disse mange år på den danske musikscene samt individuel uddannelse og træning, danner baggrund for en stor rutine og variation i repertoiret, der sikrer et vellykket arrangement.
Repertoiret indeholder hit’s fra 60’erne og frem til i dag og baserer sig på dansk & engelsk pop & rock musik. Bandet spiller i hele landet, men dog hovedsageligt øst for Storebælt og har optrådt lige fra Glassalen i Tivoli og Club Danmark Hallen for 2000 gæster, til Lillevang Forsamlingshus. Der medbringes et professionelt lyd & lys anlæg, som tilpasses efter lokalets størrelse og antallet af gæster.
Musik til en fest er en udfordring for arrangøren, da der skal tages hensyn til alle aldersgrupper samt en meget varieret musiksmag blandt publikum.
Danseorkestret TEN-FOUR har taget opgaven alvorligt og tilrettelagt deres musik efter moderne virksomheds principper, hvilket gør opgaven meget lettere for arrangøren.
Dette indebærer at synliggøre bandets kunnen via, relativ målgruppe, Demo-cd, hjemmeside med links til presse, billedmateriale & repertoireliste m.v.

Danseorkestret Ten-Four & Anne Herdorf generelt:
 
Dinér & dansemusik, til Privat, Firma & Forenings arrangementer.
Dansk & engelsk pop & rock fra de sidste 5 årtier.
Evt. dinér musik leveres af Anders Wedel & Ten-Four. 1-3 mand efter kundens ønsker.
Lyd & lys anlæg op til ca. 500 gæster, herefter indlejes efter behov. Teknik & scene iflg. aftale.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63