musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Two Step

twostep_hjerteblade_08Two-Step er ikke blot navnet på en dans, men også navnet på en nordjysk duo. De spås en stor fremtid inden for underholdning af det voksne danseglade publikum.

I starten af 2004 udgav de efter utallige opfordringer deres første CD, med 3 nyskrevne numre, som fik flere 1. pladser på dansktropperne rundt om i det ganske land.

Denne blev fulgt op i starten af 2005 af endnu en maxi-cd med 3 numre, og som følge af endnu mange flotte placeringer på hitlisterne blandt andet flere gange præsenteret på DR´s dansktop, er deres første hele cd nu en realitet.

twostep_portraet06Two-Step lægger stor vægt på kontakt til Deres publikum og en god dialog både før under og efter arrangementet, så alt forløber som ønsket.

Two-Step har et meget bredt repertoire, favnende lige fra " syng med melodier " , country , internationale hits, danseband hits til det bedste fra dansktoppen, i dag selvfølgelig krydret med deres egne hits.

Two-Step kommer med deres professionelle lyd og lysopsætning , altid til tiden, et glimt i øjet og et smil på læben og  derfor garant for en god oplevelse for Deres gæster.

Two-Step spiller til stort set alle former for festligheder: kroballer, halballer, firmafester, byfester og naturligvis private fester, samt solist og underholdnings indslag på plejehjem ældrecenter osv.

Two-Step kan engageres som:

Solister 2 x 30 min ( 1 x 45 )
Diner/dans for hele aftenen. ( evt. som Trio )

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63