musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

YO-YO Duo

YO-YO duo er sammensat af to musikere
Thomas Hannibal og Peter Vollstedt fra Haderslev

yoyo_duo_020

YO-YO duo er i Danmark og udlandet kendt for deres kreative musik og ikke mindst smittende humør!

YO-YO duo forstår at underholde/aktivere deres publikum i en sådan grad, at selv det mest intime arrangement forbliver intim, men festligt - og arrangementet, hvor man ønsker euforisk stemning - giver den fuld gas, men som styres på en festlig måde, så arrangementet holdes på rette spor - dette ses ikke ofte af så lille et "orkester".
YO-YO duos hovedformål er, at publikum skal have en 100% TOTAL OPLEVELSE.
Thomas og Peter forstår, i kraft af deres rutine perfekt at afstemme deres repertoirer efter den stemning, publikum befinder sig i.

YO-YO FORSTÅR AT LAVE
1. KLASSES, INTERNATIONAL  OG TOPPROFESSIONEL UNDERHOLDNING

YO-YO duo har gennem de sidste 24 år differentieret sig ved at optræde til arrangementer, hvor euforisk stemning, intens fællessang, forrygende sceneshow og ikke mindst sublim folkelighed når op i uanede højder!  

YO-YO duos sceneshow er et kapitel for sig. Konstant aktiveres publikum med forskellige indslag, og YO-YO duo forstår kunsten at holde ”drivet” - i timevis!
Når YO-YO duo optræder, er der ”ACTION” - HELE TIDEN- alt sammen afstemt efter arrangementets art.

YO-YO duo = 100% PARTYTIME!!!

Ovenstående nød EM-håndboldpigerne i december 2010, da YO-YO duo optrådte til afslutningsfesten i MCH i Herning Congres Center!

De europæiske håndboldnationer lod sig rive med, af den euforiske stemning YO-YO duo skabte, og det er helt sikkert, at hånboldpiger, trænere, massører, fysioterapeuter og delegerede rejste hjem med en KÆMPE oplevelse i bagagen!

YO-YO duo benyttes ofte som "Damefrokostorkester", og har i alle årene optrådt til utallige af disse helt specielle arrangementer, som afvikles mange steder i det Syd- og Sønderjyske område.

YO-YO duo optræder i andre konstellationer sammen med fire andre musikere (Asger, Michael, Jacob og Kaj), hvor de tilsammen danner et super partyorkester ved navn TOP SEVEN.

TOP SEVEN optræder med NON-STOP LIVE MUSIC til de største arrangementer i landet så som f.eks. store firma arrangementer, Sønderborg Ringridning, verdens 2 største damefrokoster i henholdsvis Vojens og Sønderborg + til store firmaarrangementer (eks. SAS Scandinavian Hotel Copenhagen, Herning Congres Center, Messecenter Herning, Idrættens Hus Vejle, Odense Congres Center, Falkoner-og Bella Centret, Ålborg Hallerne m.m.)!

I løbet af sommeren optræder YO-YO duo til de største sommer-, by-, marked-, havne- og ringriderfester i hele landet.YO-YO duo er i dag et af Danmarks mest efterspurgte, og optræder gerne for flere tusinde gæster ad gangen.

Arrangører, der booker YO-YO duo første gang, bliver i den grad overbevist om, at YO-YO duo forstår at opbygge og levere en sublim stemning, som gør ethvert arrangement til en folkelig og uforglemmelig oplevelse.

Succes er ikke en selvfølge, derfor vælger de fleste YO-YO duo til deres arrangementer.

youtube_logo04

Yo-Yo på youtube

Kærligheden brænder
Ta’ med ud og fisk
Det bedste til mig og mine venner
 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63