musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Alt på et bræt Sjælland

Alt på et bræt

PictureALT PÅ ET BRÆT præsenterer den revolutionerende nye teaterform Trippleplay. Publikum vil opleve intet mindre end tre stykker á tre akter på én aften, altså en slags tre-i-én. Som enhver eftersyn- kroniseret tysk husmor med respekt for sig selv ville sige: „Det er jo hele tre ting på én gang - det går virkelig ikke“, men i selskab med Alt på et bræt er intet umuligt !

Alt lige fra lune danske folkekomedier, langskæggede spaghetti-westerns, chokerende Shakespeare dramaer, storslåede musicals og til.....ja, kun publikums fantasi sætter grænsen, det er nemlig dem der bestemmer, hvad aftenen skal byde på ! Intet er aftalt på forhånd, de frygtløse skuespillere vil kaste sig ud i tre verdenspremierer, der på én og samme tid er uigenkaldeligt første, sidste og eneste opførsel - altså en garanteret unik aften.

Hvad er så Trippleplay ? - Trippleplay er en videreudvikling af teatersport, men uden konkurrence elementet. Her er det historien og dens karakter, der er i højsædet, og vel er det hamrende sjovt, men også gribende og gerne rørende.

Alt på et bræt’s imponerende sejrsliste tæller intet mindre end: 5 Århusmesterskaber, 2 hollandske mesterskaber, en flot andenplads ved de nordiske mesterskaber i 1997, og sidst, men ikke mindst, blev de nummer tre ved VM i Californien, og det var netop ved den lejlighed at Alt på et bræt stiftede bekendtskab med Trippleplay.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63