musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Alt på et bræt Jylland

ALT PÅ ET BRÆT

braetjy2ALT PÅ ET BRÆT's forestillinger er nye hver gang, det er lige uforudsigeligt for skuespillere som for publikum hvad der kommer til at ske. Scenerne ender i kaos, vanvid, humor, gru eller tragedie, og kedeligt bliver det aldrig.

ALT PÅ ET BRÆT har opøvet forskellige former for improviserede forestillinger:

IMPROCAFÉN er en humoristisk, "hurtig" form.

Skuespillerene løser i fællesskab de opgaver publikum stiller dem overfor, i en række forskellige, korte discipliner. Publikum deltager med forslag til handlingssteder, følelser, genrer, titler og - behags og mishagsytringer. Underholdningen relaterer sig altid til publikums ønsker.

T R l P P L E  P L A Y hvor publikum vil opleve intet mindre end tre stykker i tre akter på én aften, altså en slags treien. Alt lige fra lune danske folkekomedier, langskæggede spaghettiwesterns, Shakespeare dramaer, storslåede musicals og til ja, kun publikums fantasi sætter grænsen, det er nemlig dem der bestemmer, hvad aftenen skal byde på.

TEATERSPORTEN laves af to hold der dyster mod hinanden om publikums points og gunst. Der uddeles våde svampe og roser til at kaste op på scenen, afhængig af hvordan skuespillerens præstationer falder i tilskuernes smag. Et dommerpanel voterer og uddeler også points.

ALT PÅ ET BRÆT's imponerende teatersports sejrsliste tæller intet mindre end: 5 Århusmesterskaber, 2 hollandske mesterskaber, en andenplads ved de nordiske mesterskaber 1997, og sidst  men ikke mindst, blev de nummer tre ved VM i Los Angeles.

ALT PÅ ET BRÆT optræder ved private selskaber  i teaterforeninger  på kongresser  eller skræddersyr et show der relaterer sig til special arrangementer. ALT PÅ ET BRÆT består af en Århus og en Københavner afdeling.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63