musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Anton & Agger

ANTON & AGGER
altid til grin
Professionel underholdning til enhver lejlighed..... nu med lattergaranti!

anton_agger_tjenere_05
SHOWTJENERE:
Anton & Agger er anderledes selskabskomik. To underfundige karakterer, der som komiske tjenere går rundt ved receptionen, eller de spisende gæster. Med morsomme gags, og respekt for gæsterne i øvrigt, giver de på deres helt unikke facon ethvert selskab et humoristisk skub i den rigtige retning. Ideelt som icebreaker.anton_agger_hat_008
Show:
Anton & Agger er crazy-komisk underholdning for det voksne publikum. I et forrygende show hvor imponerende artisteri kombineres med den gode galskab, overgiver publikum sig betingelsesløst til latteren. Efter forestillingen sidder publikum tilbage med store smil og ømme mavemuskler. Med sjældent set humor og timing rives gulvtæppet fuldstændig i stykker under publikum. Dette er underholdning i særklasse!

"Walkabout" :
anton_agger_walkaround_08
Anton & Agger er et anderledes morsomt indslag langt ud over det sædvanlige. Med forskellige gennemarbejdede gags skabes en overraskende oplevelse der fremkalder grin og undren, hvad enten det er til byfesten, på gader og stræder, rundt i alle firmaets afdelinger, eller.........Med humor og opfindsomhed dukker Anton & Agger uventet op som f.eks.  2 journalister der interviewer / filmer folk om et aftalt emne (resultatet kan evt. senere ses på tv skærm), 2 gartnere af den gamle skole der tilser alt grønt, og etablerer små nyttehaver, 2 enfoldige typer iført komplet 50'er ski-outfit leder efter et sted hvor man kan købe liftkort.  Ovenstående kombineres gerne.


”Vi var meget tilfredse med underholdningen ved vores fest i December, kollegaerne har efterfølgende fortalt, at jeres optræden gjorde en hel del til at sætte den rette feststemning”
IBM. Mai-Britt Hansen

”To mistænkelige matroser dukkede op og bejlede til damerne med lavbenede ballonhunde og pudsning af briller i lange baner. Ja, underholdende var det i hvert fald, der blev grint godt ved bordende. Et festligt indslag , der klart kan anbefales alle”
DONG. Jeanette Jepsen.

”Anton & Agger var med deres underfundige karakterer og gode situationsfornemmelse med til at frembringe latter, da de underholdt med små gags ved bordene. De afsluttede underholdningen med at få departementschefen på scenen. Med stor professionalisme holdt de opmærksomheden fanget hos de 500 festdeltagere, mens de jonglerede omkring departemenschefens hoved.”
Miljøstyrelsens personalekontor. Birthe Ougaard.

anton_agger_papand_05”Anton & Agger startede med at trække de skæve smil op hos publikum rundt mellem bordene under spisningen og fortsatte med et utraditionelt show med mange gode indslag, så alle gik hjem med et godt grin”
UNIBANK A/S. Michael Aagaard.

”Med jeres sublime humor ramte I målgruppen igen, I tryllebandt os.”
Gladsaxe Kommune. Guy Rubaudo, Pædagogisk konsulent.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63