baSix
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

baSix
basix_012
Vokalpop i verdensklasse

Med fødderne solidt plantet i pop-, rock-, jazz-, R'n'B- og soul-traditionen, synger de 6 fyre i Basix sig direkte ind i hjertet på publikum med et repertoire, hvor egne kompositioner går hånd i hånd med innovative arrangementer af nogle af tidernes mest gedigne numre.

Siden 1999 har Basix præsenteret førsteklasses vokalmusik for fans i hele verden. Med shows karakteriseret af stærke vokale præstationer, humor og varme, har fyrene overvældet deres publikum ved et utal af koncerter på spillesteder og festivals, i kulturhuse, teatre, kirker og skoler, på konferencer, ved private arrangementer m.m.

Dansk Melodi Grand Prix 2001 sparkede for alvor gang i Basix' karriere, da de med en flot samlet 2. plads og fagjuryens topkarakter imponerede alle med deres iørefaldende og utraditionelle bud på en vindersang, "I Australien".

Siden er det desuden blevet til en lang række optrædener på TV og i radio. Bl.a. har de både i 2004 og 2005 medvirket i DR's "Det store juleshow", hvor de optrådte alene og sammen med navne som Gavin DeGraw, Mick Hucknall, Sissel Kjyrkebø, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Lars H.U.G, Bent Fabricius Bjerre og Beth Hart.

Også det internationale publikum har fået øjnene op for Basix' kvaliteter. I 2004 vandt de den prestigefyldte amerikanske CARA-award for sangen Come Together, og albummet "Christmastime" vandt i 2005 hele 2 CARA-awards. Iudlandet er det blevet til mange succesfulde koncerter og turnéer i USA, Norge, Tyskland, Holland, Østrig, Schweiz og Luxemburg.

I 2001 udgav Basix deres debutalbum "The grass" og for første gang i danmarkshistorien har et vokal-album solgt platin (over 30.000). I adskillige uger lå albummet blandt top 10 på Danmarks officielle hitliste. Siden er det blevet til flere succesfulde udgivelser, "Embodiment" (2003), "Christmastime" (2005), og senest "Star People" (2007).

Band
Christoffer Brodersen
Anders Ørsager
Niels Nørggard
John Kjøller
Peter Bach
Toke Wulf

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63