musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Cafe Strofe

Café Strofes tjenere rykker ud til alt - bryllupper, receptioner, fødselsdage, forretningsmøder og julefrokoster - alle arrangementer der skal være endnu festligere.

cafestrofe_foto01Café Strofes tjenere vil på en helt speciel og unik måde "servere" underholdning krydret med masser af sjov og ballade. Café Strofes tjenere skaber en skræddersyet og enestående aften, som gæsterne sent vil glemme.

Når Café Strofes Serveringsteater rykker ud, improviserer vi ud fra gæsternes egne indfald. Og da alle mennesker har deres egen specielle personlighed, vil Café Strofes optrædener aldrig forløbe ens. Det er gæsterne der inspirerer os, det er jer der er grundlaget for aftenens forløb - og så skal Café Strofes tjenere nok sørge for de skøre og særdeles sjove indfald.

Du er altid velkommen til at kontakte vores booker til en snak om det enkelte arrangement og de specielle indslag eller fokuspunkter I kunne tænke jer Café Strofes indblandning i - så vi kan sikre jer lige den aften I ønsker jer.
 
Perfekt til et hvert arrangement der skal være noget helt exceptionelt.

Referencer, bl.a.:
Arla, Sonofon, NNF, Rockwool, Vestas, Føtex, Jyske Bank

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63