Cantus Tyrolerne
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

cantus_foto_010Musik til
oktoberfesten, temafesten,
ølfesten,
firmafesten
eller måske blot en glad aften.

CANTUS har eksisteret ”on and off” gennem snart 35 år men i de seneste 10 år har vi målrettet gået imod at blive det ultimative tilbud på et orkester, der både imødekommer forventningerne om et rigtigt tyrolerorkester og samtidig er i stand til at aktivere publikum med masser af fællessange o. lign.

For at indfri disse forventninger har vi samlet et unikt hold af glade musikere med masser af erfaring, musikalitet og et ”aldersspænd” fra 23 til 65 år.

Det høje musikalske stade er nået med nyarrangeret musik til den specielle besætning og talrige dage i øvelokalet i løbet af de seneste år.

CANTUS spænder vidt også rent musikalsk set, fra Oberkrainer musik over musik fra München og Bayern til Himmelhunden og John Mogensen.

Orkestret har ry for at være i stand til at skabe liv og festlig stemning i ethvert publikum, uanset om gæsterne på forhånd er indstillet på at more/overgive sig til tyrolermusik.

cantus_logo_035Faktisk er det aldrig sket, at musikerne har givet op og ikke fået gæsterne til at stå op på bænkene for at synge fællessang samt danse kædedans – og det uanset om 80% af gæsterne var mænd eller gennemsnitsalderen var under 30 år !

CANTUS kan også hyres med serveringspiger, som sætter fut i festen

cantus_piger_010

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63