musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Cykel Trial show

Cykel Trial show Vest præsenterer:

cykeltrialshowvest02
Oplev det vildeste og mest ekstreme inden for cykelsporten: Lars Frederiksen på Trial cykel. Det er en gren inden mountain bike, men med en cykel på størrelse med en BMX. Trial cyklen kan med Lars på ryggen bruges til at springe over personer, biler og hvad der ellers måtte stå i vejen. Som på motorcykel gælder det om at passere forhindringer, uden at røre jorden. Forhindringerne kan også være paller, træ, sten eller kasser i forskellig højde

Showet.
Showet er bygget op omkring en Trial cykel. Den ligner en BMX, men er nærmest en mini mountainbike. Balance, hop og baglæns kørsel på jorden og vilde spring på paller og den specialbyggede trailer, hvor der er platforme i forskellig højde.

Lars Frederiksen er en af Danmarks bedste på en trial cykel. Har de seneste 3 år placeret sig i toppen. Indehaver af 5 danske rekorder, bl.a. rekorden i højdespring, samt sidelæns spring på cykel. Er udlært som værktøjsmager, og bruger det meste af sin fritid på træning på cykel trial. Slider en cykel op hvert år.

Lars udfordre gerne publikum til højdespring, disciplinen hedder fra stående stilling og over en bom. Hvor højt kan du spring ? Lars bruger sin cykel, og tager ikke tilløb!

cykeltrialshowvest01Lars Frederiksen:
Født i 1973.
Landevejscykelrytter gennem 4 år.
Har optrådt på diskoteker, markeder og butikscentre på trialcyklen. (incl. rullende trapper...)
Var på scenen/plænen i Tivoli sommeren 2000.
I Top 3 hvert år ved DM.
DR TV børneprogram. Rundt i København.
TV 2/Midt-Vest sporten.
 
Lars´ Rekorder:
Højdespring op på kasse: 1,32 m.
Højdespring over bom: 90 cm.
Sidespring over bom: 1,10 m. Sat til Super Cross 2002 i Herning.
Sidespring over personer: 4 voksne.
26 shows på 3 dage. Udført ved motorcykel udstilling i Øksnehallen, Kbh.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63