Dario & Alfredo Tesio
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Med uimodståelig lune og sarkasme kommer Alfredo ind på seriøse emner som bl.a. italiensk politik, La Mamma og familiens rolle, den daglige skandale, altså den italienske normalitet.

Dario er den kritiske, talende græshoppe, der kommenterer med dansk / italiensk humor, og synger nogle af de bedste klassiske hits fra Italien.

Et fint sam- og modspil med en historisk, musikalsk tråd, der binder alle sangene sammen og udtrykker deres store hengivenhed for Italien og Danmark.

Der akkompagneres på klaver.
Showet udføres i en 45-minutters og en 2 x 30-minutters variation. Der kan skræddersyes arrangementer med f.eks. italiensk middag eller kokkeskole ved Helle Tesio.

dario campeotto
Dario Campeotto
Dario har boet i København hele sit liv bortset fra en periode på seks år, hvor han drev en forretning med dansk brugskunst i Torino. Dario har sunget i Det kongelige Operakor og blev landskendt med sangen Angelique og har siden optrådt i utallige film, teaterforestillinger, musicals og revyer og har indspillet et utal af CDér. Dario er i dag gift med Gertrud og bor på Frederiksberg.
Jeg er en spejlvending af Alfredo: født i Danmark af italienske forældre med en uudtømmelig kærlighed og nysgerrighed til Italien, som jeg slet ikke kender så godt, som jeg burde. Men netop derfor opstår min trang til at gå i kødet på Alfredo med alle mine fjollede spørgsmål.

alfredo tesio
Alfredo Tesio
Journalist og Danmarks Radios freelance korrespondent i Italien igennem mange år. Også kendt som Danmarks stemme i Rom. Debuterede 1979 som forfatter med bogen Italien på en anden måde. Alfredo har i dag skrevet 15 bøger om Italien og italiensk mad og vin sammen med sin danske kone Helle og er en populær foredragsholder.
Da jeg som 18-årig kom til Danmark, spurgte man mig, om jeg var i familie med Dario. Dario hvem? spurgte jeg naivt. Siden har jeg dyrket Danmark som mit andet fædreland og ønsket at optræde med Dario. Vi mødes nu på midtbanen, og nu føler jeg mig næsten i familie med min storebror Dario, og vi kan sammen fortælle noget spændende og underholdende om Italien.

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63