musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Den falske fotograf

Den falske fotograf


den-falske-fotograf_010
En festfotograf er bestilt til festen, og langsomt tiltrækker han sig mere og mere opmærksomhed, for til sidst at underholde hele selskabet.

Fotografen Frantz er ekspert i at få det ”fotogene” frem i gæsterne, og han zoomer meget gerne ind på gæster med oplagt modelpotentiale og tilbyder rundhåndet ”private fotosessions” til højre og venstre.

Der bliver eksperimenteret lystigt med både fugle- og frøperspektiv og ikke mindst det store gruppebillede.
I får selvfølgelig efterfølgende alle festbillederne på en CD

Underholdningens fire faser
I etableringsfasen holder fotografen lav profil, så gæsterne ikke fatter mistanke. Af samme grund er Frantz aldrig iført fjollede parykker og store tænder, men laver i stedet en troværdig entré, hvor han måler lyset og stiller sit professionelle udstyr op - så intet bliver afsløret fra starten.

Herfra bevæger underholdningen sig glidende over i normbryderfasen, hvor Frantz’ adfærd langsomt ændrer sig til det mere skæve. For eksempel ses det tydeligt på hans attitude og kropssprog, at han hellere ville ligge hjemme på sofaen og se fodbold i fjernsynet end at fotografere ved jeres fest.

Gæsterne vil nu undre sig over den lettere upassende opførsel, men vil endnu ikke gennemskue, at de bliver ført bag lyset.

Herefter følger absurditetsfasen, hvor Frantz forsyner sig med vin og zoomer lidt for meget ind på den kvindelige del af selskabet og stryger om sig med kærlige komplimenter. Han spotter altid flere gæster med modelpotentiale, der modtager et visitkort og en opfordring om at kigge forbi.

Til sidst kommer afsløringsfasen, hvor Frantz tager fuld fokus og laver et underholdningsshow, som er tilpasset jer, og hvor han sørger for, at I alle får grinet igennem i samlet flok.

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63