Elrik Nørmo
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Elrik Nørmo

Figurkomiker Anders Ørskov giver den som Åndelig Vejleder, Storyteller, Projektinventor, Personlig Coach,  "4U-konsulent™", Trendsætter, m.m.

Elrik Nørmo er livsglad som en spejder, sandhedssøgende som en politiker og ligeså kropsbevidst som en sandkage.

elrik_normo_012Publikum bliver udsat for diverse fællesmeditationer og gruppeøvelser i en vildt tryg og åben atmosfære. Man vil få viden om ting, man ikke anede eksisterede og man vil ændre sig personligt lige på stedet: Man bliver simpelthen bare så " dejlig afslappet, dejlig gæstfri, dejlig oplyst, dejlig........bare dejlig" når man er sammen med den menneskekærlige folkeoplyser, Elrik Nørmo.

Elrik Nørmo er oprindeligt uddannet indenfor postvæsenet, hvor han avancerede støt og roligt. Efter 12 år fik han sin egen cykelrute og efter 15 år i tro tjeneste blev han som belønning opfordret til at deltage i projektet: " Nyt Indhold i Cykeltasken". Her fik han adgang til et utal af kurser i alt fra Find Din Indre Kriger til Interkulturel Medieyoga og Forlæng Dit Parforhold. Nu har han nået indsigtens bjergtinder og beretter begejstret om udsigten, hvor end han kommer frem.

"I en tid, hvor det, at være komiker nærmest er blevet en folkesport på linje med golf, er det utrolig befriende at opleve en RIGTIG ÆGTE SJOV MAND ! Og så er det han laver tilmed både originalt, intelligent og dejlig absurd. - Mere af ham!" - Viggo Sommer, De Nattergale

Se også
Elriks “Gratis øvelser”
Og læs om
Elriks bøger

youtube_logo13

http://www.youtube.com/watch?v=Im2j4b3CIeI

http://www.youtube.com/watch?v=Rw21cbfS5KY
 
Eksempler på kurser

1. Mandekursus: " Er du en løve - eller er du bare en brøler?"
Her er bl.a. en dag, hvor vi står meget tidlig op og går en lang march med rygsæk og militærstøvler ind gennem Låsby og 17 km. ud til en grusgrav. Når vi så kommer derud starter vi med og tage tøj på. Og så har vi forskellige mandeaktiviteter. Vi spiller fx dødbold - med sten. Og vi har en gætteleg hvor vi græder og så skal vi gætte hvad hinanden græder over.

2. Kursus for par der er plaget af jalousi
"Forlæng dine parforhold - lad vær med at fortælle din kone om dem."

3. Kursus i hjemmefødsler. "Smut hjem og smut ud"
Her arbejder vi bl.a. med lydisolering af lejligheden.
Jeg har også lavet en CD med noget afspændingsmusik til folk der føder. På den ene side er der delfiner - på den anden side er der bare et bredt sortiment af hel almindelige fisk. Primær dambrugsørreder - det er det der rammer bredest tror jeg.

4. Kursus for moderne lykkejægere.
"Din indre guldgraver - eller hvem er spaden i dit liv"
Her leder vi indtil vi har fundet et eller andet kursisterne kan bruge.

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63