musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Festfyrværkeri

Højen og Magic Fyrværkeri
er en velrenommeret, professionel dansk pyroteknisk virksomhed, med mere end 25 års erfaring i festfyrværkeriets unikke kunstart.

fyrvaerkeri_01_1015
Tivoli´s fyrværker
Højen & Magic Fyrværkeri var oprindelig 2 firmaer, henholdsvis Magic Pyroteknik og Højen Festfyrværkeri. De to indehavere Michael W. Pedersen og Gunnar B. Knudsen bliver i 2005 enige om at slå firmaerne sammen, og allerede i 2006 giver den sammenlægning bonus da firmaet laver kontrakt med Tivoli København som Tivoli´s fyrværker.

Hele Danmark
Vi forsyner hele Danmark med festfyrværkerier til alle typer arrangementer, såsom by-night arrangementer, firmafester, fødselsdage, festivaler, byfester, havnefester, karnevaler mv. Vi har specialiseret os i musik styret fyrværkerier, hvor effekterne fra musik, lys og festfyrværkeri kombineres i et fantastisk show.

Imponerende oplevelser
Du har her på siden mulighed for at læse mere om festfyrværkeriets magi og Højen & Magic Fyrværkeri kompetencer. Endvidere kan du se både billeder og filmklip af, hvilke imponerende oplevelser vi kan levere til netop dit arrangement
fyrvaerkeri_02_1015
Altid et godt tilbud
Ønsker du noget, der kan sætte prikken over i'et til dit arrangement, giver vi gerne et uforpligtende tilbud og står til rådighed med råd og vejledning. Husk: Det er ofte festfyrværkeriet, gæsterne taler om lang tid efter og husker en festlighed og dens arrangører for.

Totalløsning
Vi arbejder ud fra tanken: Mindst muligt arbejde for kunden. Derfor er et festfyrværkeri fra Højen & Magic Fyrværkeri  en totalløsning, hvor vi sørger for alle de praktiske detaljer. Vi indhenter tilladelse fra myndighederne, opstiller og afbrænder festfyrværkeriet og rydder selvfølgelig op efter os. Vi ankommer desuden altid anonymt til afbrændingspladsen, vi er jo ikke aftenens stjerner men vi sender dem op på himlen.

 video001
Se videoen

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63