Freestyle Future Roads
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Future Roads
En breakdance forestilling
Freestyle Phanatix

20x11-17-R-1-fotograf-Badi-Berber-kopia

Med ”R” fortsætter Sara Jordan og streetdance kompagniet Freestyle Phanatix deres samarbejde efter den overvældende succes ”E-Boy”, som viste menneskets evolution og undersøgte vores folkementalitet og rejsen ind i nutidens elektroniske tidsalder.

Danseforestillingen ”R” er en invitation ind i en tidslomme, hvorigennem bevægelse udforsker fem break dansere i hvem de er - alle har en historie at fortælle, en fortid som gør dem til de mennesker, de er i dag. Inspireret af deres egne historier tager de os igennem refleksioner af deres kampe og sejre med at komme til et fremmed land, udfordringen med at lære et nyt sprog og en ny kultur, og hvordan de kan blive den bedste version af dem selv i nye omgivelser. Det indre og ydre pres giver anledning til både fortvivlelse og drømme, til opgivelse og til vanskelige og nyttige konfrontationer
med dem selv.

Gennem koreografi og bevægelse aktiveres en erindring og en historie med dans som sprog. ”R” bringer virkeligheden ind i danseteatret fortalt igennem Breakdance, musik og lys. Atletiske, eksplosive og poetiske overraskelser møder publikum i øjenhøjde og lægger op til refleksioner gennem et dynamiskt udtryk.


E-Boy og "R" kan med fordel kombineres til en to-akters forestilling, men kan også ses uafhængigt af hinanden.

Medvirkende
Producent: Freestyle Phanatix, leder Kim Bøytler
Koreograf og konstnærlig leder: Sara Jordan
Tekst, idé og musik: Sara Jordan
Dramaturgikonsulent: Bush Hartshorn (fhv. leder af Dansehallerne i KBH)
Kostyme: Sara Jordan
Artister: Bobby Obeng Atiedu, Matt Baricaua, Rico Coker, Emilio Sanchez, Tunde Adetunji.

Teknik: ”R” kan arrangeres uden lyssætning. Kontakt os venligst for yderligere information. Opsætningstiden med lys er 180 min. - nedtagningstid er 120 min.

Pris
• forestilling 1: 25.900 dkk ex moms, refusionsbeløb: 11.000,- ex moms
• forestilling 2: 17.000 dkk (samme dag og lokale), refusionsbeløb: 7.225,- ex moms

Rejser, transport og diæter kan tilkomme, Publikumantal: 300, ved mere end 300 tilstedeværende, bedes I dog kontakte os. Workshops kan med lethed kombineres med vores forestillinger. Kontakt os venligst ved yderligere tilkøb så vi kan tilpasse dette til jeres ønske. Forestillingen er godkendt af refusionordningen samt formidlingsordningen, og der ydes derfor refusion til offentlige institutioner.

Priserne for ”R” er gældende for 2017/18 

youtube_logo10

Youtube

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63