Freestyle Phanatix TOBI
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Tobi – en kropskrimi frit efter
dr. Jekyll & mr. Hyde
freestylephanatix_TOBI-20x07
IDÈ OG SETTING
Vi befinder os i 1800-tallets england, hvor tidstypiske kostumer sætter tonen for en forestilling om TOBI. Han er en ordentlig, korrekt mand midt i karrieren, men hans verdensbillede forstyrres idet han ikke kan nå til tops uden at gøre køb på sin moral.
Navnet TOBI er et nik til hovedpersonens TOdelte, BIpolære natur. “Tobi or not Tobi”. Vi må alle vælge. Per Vers, Manuskriptforfatter, TOBI
Historien fabulerer frit efter Robert Louis Stevensons roman dr. Jekyll & mr. Hyde. Stevensons roman havde en stærk morale om at vi skal erkende vores dualitet og acceptere vores latente mulighed for at handle ondt, og først derefter kan vi agere moralsk forsvarligt og TOBI er i sin essens tro mod Stevensons historie, hvor sandheden afsløres til allersidst.

CAST
Skæbnen vil at vi netop har været igennem en udskiftning af dansere i truppen og grebet muligheden for igen at kunne sætte kvinder på rollelisten for første gang siden 2007. Det har været et savnet element og i TOBI bruges spillet mellem kønnene aktivt  - Kim Bøytler, Leder, Freestyle Phanatix
Kunstnerisk leder Anja Gaardbo har koreograferet til en lang række sammenhænge. I 2012 koreograferede hun teaterkoncerten “Mozart” og Mega teaterkoncerten “Hey Jude” i Forum. I 2013 har hun koreograferet for Nikolaj Cederholm på Teaterkoncert “Beethoven” på det norske Rogaland Teater i Stavanger. Med Tobi har Anjas talent fået optimale udfoldelsesmuligheder og hun er meget tilfreds med processen hende og danserne har været igennem og anser TOBI for hendes hidtil bedste værk.
TOBI er mit til dato bedste værk Anja Gaardbo, Kunstnerisk leder, TOBI

PRODUCENT Freestyle Phanatix
KOREOGRAF OG KUNSTNERISK LEDER Anja Gaardbo
TEKST/IDE Per Vers
DRAMATURGKONSULENT Janus Bakrawi
KOSTUMEDESIGNER Line Bech
LYSDESIGN Claes Gullberg
SYERSKE Anne Anselmo
ARTISTER Tone Reumert, Olivia Anselmo, Rico Coker, Karsten Mathiesen, Bobby Obeng Atiedu

VARIGHED 40 min.
ALDERSGRUPPE 10-99 år

STØTTEORDNINGER TOBI er optaget i Formidlingsordningen og Refusionsordningen

“Det var en meget stor fornøjelse at have besøg af jer igen. Det både hvad angår den indledende planlægningen og selve arrangementet. Virkeligt fedt at i formåede at inddrage vores tema i jeres optræden. Mindes ikke at have oplevet publikum så medlevende før i forbindelse med en forestilling.
I forbindelse med den efterfølgende workshop var Phax virkelig et inspirerende møde. Han formåede at få både store og små til at danse og smittede alle med sin passion og gode humør. Kun thumbs up herfra :-) Håber vi kan få glæden af jeres besøg en anden gang”
Michael Bjørneboe Korn Kulturformidler, Nicolai Kulturhus, Kolding

freestylephanatix_TOBI-roof-20x11

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63