musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter
Guitar Kaj

Guitar Kaj
guitarkaj_2009_012j
Festunderholdning

- Lattermuskler på ekstra overarbejde!

Leder du efter Festunderhold- ning, der får folk til at grine, med stand up comedy, sang , musik, gags og humor i topklasse ?

Få den rigtige festunderholdning til din/jeres fest, om det er firma eller privat så er det altid med grundig research og briefing at Bertel Abildgaard-Guitar Kaj tager bestik af begivenheden eller anledningen, for at skabe den største succes, og ja, han er en af de oprindelige fra 5xKAJ.

Mange års erfaring giver sig udslag i stor professionalisme. Det er nu indenfor din rækkevidde at få den virkelige gode komik og musik til firmafesten, konferencen, fødselsdagen, uden at det skal koste spidsen af en jetjager....

Topprofessionel målrettet underholdning, og ikke nok med det så var det hylende morsomt og musikalsk. Bertel Abildgaard var også frisk til at påtage sig rollen som konferenciér der virkelig fik stemmingen helt i vejret. Han kan varmt anbefales, det er ikke sidste gang vi bruger ham. Vi vil i hvert fald bruge han igen og igen.....
Jens Liebst, Dansk Shell

Den underholdning du præsterede til vores årsfest var helt unik. De målrettede ting du lavede ramte plet lige præcis som jeg ønskede. Det var simpelthen VERDENSKLASSE.
Bo Johansen, Autohuset Hørsholm

Bertel Abildgaard er rigtigt god til at fange lige præcis målgruppen og stemningen der var i dette selskab. Markant stemnings forskel før og efter han var på. Så det gik rent ind og tak for den hurtige reaktion på mailen!
Claus Robl, Uddannelsesforstander Erhvervsskolen NORDSJÆLLAND

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen.
Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63