musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Herdis & Kammertjeneren

herdis_topbanner_0195

Leverer anderledes serveringsformer og optræden til ethvert arrangement.

Mange års erfaring har gjort Dem til et af de bedste serveringsteatre i Danmark.
Med store følelser, masser af morskab og højt humør vil de sørge for at netop Deres arrangement vil blive husket.

herdis_rammefoto_09Herdis og Kammertjeneren har erfaring indenfor alle arrangements typer og med deres store professionalisme, er de altid klar med gode råd og vejledning i at gøre et arrangement endnu bedre.

Gå ikke glip af underholdning i topklasse.
Går aldrig over stregen!

Hr. Gregor Müller
 
Hr. Gregor Müller er som sin far, farfar og oldefar den fødte Butler, overtjener og konferencier. Hr. Gregor Müller ved alt om takt og tone.

Efter sine mange år ved kongehuset har han mere end nogen anden erfaring i etiketten ved bryllup, guldbryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, fødselsdag, konfirmation, reception, indvielser, firmaarrangement, kursus, hyggelig middag, konferrence og ikke mindst som konferencier.

Hr. Müller er af tysk slægt, ”Ordnung muss sign”. Han er rolig, udstråler mandighed, autoritet og tryghed, den perfekte mand, som mange kvinder er vilde med. Hr. Müller er bevist om sin rolle og handler med sine medmennesker ud fra et godt hjerte også når det gælder Frk. Herdis Jensen.

Hr. Müller er altid klar til at hjælpe Dem med nøje anvisninger, hvis de tilfældigvis skulle få en elefantridder til bords.

Han har overblik og elegance og føler sig bedst til pas, hvis der er dækket op med fajance. Han klare alt med et smil, også når der er mangel på stil.

Frk. Herdis Jensen

Herdis nedstammer i lige linie fra den verdenskendte rengøringsslægt JENSEN.
Som sin tip-tip oldemor kommer hun ind i krogene og helt ud i tovene.

Efter sine mange år under Hr. Gregor Müller har hun stor erfaring i etiketten ved bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag, konfirmation, reception, indvielser, firmaarrangement, kursus og ikke mindst konferencer. Intet er for stort -intet er for småt.

Som sin mor, mormor og syge moster er hun god til at pudse og polere, sladre og konversere.

Meget kan man sige om Herdis, og det gør man også, f.eks. at hun blander sig i alt og at hun er opdateret på alt, hvad enten det er de kendte, de kongelige, høj som lav, bare det har stået i et ugeblad.

Herdis er der altid med en hjælpende hånd, hvis næsen skal pudres eller skoene skal pudses.

Med Herdis i huset kan det "næsten" ikke gå galt.

herdis_frkh_foto2 herdis_frkh_foto1

REFERENCER

”Jeg må ganske enkelt sige at det var sublimt, en oplevelse vi alle vil tænke tilbage på med et stort smil på læben”.
Vi havde besøg af Hr. Müller til vort 20 års jubilæum, og det var en fremragende oplevelse med sådan en ægthed, at mange af gæsterne i starten slet ikke opfattede, at der var tale om skuespil.
Hr. Müller er på herskabelig og professionel vis i stand til at genere, irettesætte, parodiere og kommandere alle gæster rundt. Han lavede sjov med os alle og gik ikke over grænsen for hvad der er acceptabelt i et sådan selskab. Han formåede at skabe en fantastisk sjov og god stemning i en venlig, ”royal” og afslappet tone.
Jeg kan på det allervarmeste anbefale Hr. Müller til enhver festlig lejlighed.
Direktør Ole Schou
Cryos, International Sperm Bank
 
”Herdis og Hr. Müller var en sikker succes, som jeg gerne vil anbefale andre”.
 Jeg havde rund fødselsdag og der skulle ske noget ekstraordinært. Hr. Müller tog flot og elegant imod mine gæster i ægte hofstil, mens Herdis blandede sig med gæsterne med alt sit udstyr og bragte det hele lidt ned på jorden igen. Netop kontrasten mellem de to gjorde, at der opstod en anderledes sjov, skæg og morsom stemning under mit arrangement. Hr. Müller søger for den specielle form for etikette, mens Herdis holder gæsterne nede på jorden.
Det var en stor succes at bruge Dem til min runde fødselsdag, hvorfor jeg hermed gerne vil sende Dem min bedste anbefaling.
Tove Fuglsang
Pensionist

”Hr. Müller var ”stilfuld” og morsom som konferencier, mens Herdis hjalp til efter bedste evne til Hr. Müllers store fortrydelse”.
Odense Centralbibliotek havde fornøjelsen af Hr. Overtjener Gregor Müller og Frk. Rengøringsassistent Herdis Jensen til vores regionale finale i den landdækkende konkurrence DM i Højtlæsning.
Hr. Müller gelejdede i sin rolle som konferencier konkurrencedeltagerne sikkert igennem den nervepirrende
finale. Det er vores indtryk at både deltagere og tilskuere havde er par morsomme og underholdende timer i Hr. Müllers og Herdis Jensens selskab, ikke mindst sidstnævntes overraskede flik-flak i pausen med gebisset lige i munden gjorde stor lykke.
Områdeleder Finn Wraae
Odense Centralbibliotek

”Det var top professionel underholdning, helt igennem super godt både for os og vores gæster”.
Herdis underholdt ved vores kobberbryllup på Fregatten Jylland og tusind tak for det.
Alle var vildt imponerede og din tilstedeværelse var medvirkende til at gøre aftenens fest til en helt uforglemmelig oplevelse. Vi har fået så mange positive tilkendegivelser på din optræden, at vi ikke vil tøve med at anbefale dig til andre, der ønsker festlige indslag til lignende arrangementer.
Tusind tak, Herdis.
Jytte og Knud Harder
Kobberbrudepar
 
”Herdis og Kammertjeneren forstår at løfte et almindeligt arrangement mange meter op i luften”.
Vi anvendte Herdis og Kammertjeneren til at festliggøre en arbejdsmiljøevent, i forbindelse med at Odense Kommune blev arbejdsmiljøcertificeret.
Herdis og Kammertjeneren er både morsomme og sjove, og de forstår at sætte scenen. I deres morsomme roller, undgår man ikke at trække på smilebåndet. Forarbejdet er gjort grundigt og det gør, at de rammer plet. Jeg kan bestemt anbefale dem til at festliggøre ethvert arrangement.
Jane Lilleholt
KompetenceCenter HR
Odense Kommune
 

”Det var en uforglemmelig oplevelse med pomp og pragt, da Herdis og Hr. Müller åbnede Borgerservice i Randers Kommune”.
 Da Borgerservice i Randers Kommune åbnede dørene for det nyt indrettede kontor, tog Herdis og Hr. Müller imod gæsterne på fornem vis.
De mestrede den hårfine balance med at forene det morsomme med det formelle, at være alternative med situationsfornemmelse. Herdis og Hr. Müller sikrede, at både medarbejdere og borgere fik en uforglemmelig oplevelse. Jeg skal medgive dem mine bedste anbefalinger.
Borgerservicechef Birthe Andersen
Randers Kommune

(Ovenstående referencer er bearbejdet af Teatret Herdis og Kammertjeneren)

Steder hvor Herdis og Kammertjeneren har optrådt:

Betonelementforeningen, Oslo - B M Steel Contracting A/S - BN Agentur A/S - Branche organisationen J.I.D. - Brødrene Bendtzen – STARK, Aalborg - Carefarm A/S - CEU Herning - Chevrolet Danmark - Coop Danmark - Cowi A/S - Danske Bank - Damgaard Elektronik - Danish Crown - Dansk Event Management, Middelfart - Dansk Funktionærforbund - Dansk Supermarked - Dansk Turist Råd, København
Dansupport A/S - Dragsholm Brandvæsen - Edeka Danmark A/S - Egeskov Slot - Fagbladet Ingeniøren - FIH A/S - FOA Social og Sundhedssektoren - Frigo Scandia - Faaborg Midtfyn Kommune - Handicaprådet i Stenløse - HK Trafik & Jernbane Danmark - Hotel Des Nordens, Kruså - Humble skole - Hvidevaredoktoren, Faaborg - Jeros A/S – Jysk Kinnarps A/S - Landboforeningen Agrogården - Le Kint A/S
Møns Bank - Nordea Bank - Novo Nordisk Farma, Finland - Nykøbing Falster Teater - Odense Kommune - Odense Universitets Hospital - Organon A/S - Palsgård A/S - Per Aarsleff A/S - Post Danmark - Primærmedisink uke 2006, Oslo - Ramsdal A/S - Randers Egnsteater - Randers Kommune - Randers Social og Sundhedskole - Restaurant La Petite Bourgogne, København - Scan- Vibro A/S - Senmatic A/S -
Sentralskattekontoret for Storbedrifter, Norge - Skifter Lastbiler A/S - Skt. Klemens Skolen, Odense - Tele Danmark A/S - Them Andelsmejeri - Teknisk Skole, Herning - Tietgenskolen, Odense - Tieto Enator Consulting - Tre For Elnet A/S - Trio Biler A/S - Vejle Kommune
 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63