musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Jan Svarrer

Jan Svarrer
jan_svarrer_021_011
 
Entertainer, komiker og sangskriver Jan Svarrer er sjov som dagen er lang, - og en af den slags originaler, man bare må opleve.
 
Med sin guitar og skæve sange om vat- og havenisser, desperadoer og ægte romantikere, angriber han tingene fra nye vinkler med så megen humor og selverkendelse, at ikke ét øje er tørt.
 
Hvem har før tænkt på om dyr begår selvmord? Skænket kropsteater i trikot en alvorlig tanke? Set tilværelsen som ét langt askebæger? Hverdagens trængsler og undertrykte drømme sat på spidsen.
 
Jan Svarrers underfundige tekstunivers appellerer både til latter og eftertænksomhed. Musikken er jazzet med smag af blues og pop. Hans humor er både ligetil og kringlet, timingen eminent, og han er ikke til at sætte i bås.
 
Men skal man prøve er det noget i retningen af troubadour møder komiker møder underspillet jysk ener.
 
Jan Svarrer turnerer jævnligt og optræder ellers til enhver fest, firma- eller foreningsarrangement, og kan humoristisk vende konkrete emner som stress, arbejdsglæde, ledelse og trivsel. Herudover underviser han i humor og kreativitet og i at se og bruge humoren i hverdagen. Jan Svarrer er også konferencier, tekstforfatter, cand.mag i dramaturgi og en tredjedel af komikertrioen Bramsen, Amstrup & Svarrer

youtube_logo02

Se video med Jan Svarrer på Youtube

jan_svarrer02_021

 

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63