musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Joachim Solberg
joakimsolberg01
joakimsolberg02
joakimsolberg03
joakimsolberg04
joachimlogo01

Navn:  Joachim Solberg
Født:  1957
Nationalitet:  Dansk

Sprog:  Alle de nordiske sprog og engelsk. Dog har Joachim ofte optrådt i Tyskland og Japan uden at der har været sprogproblemer. Trylleriet er internationalt.

Stilart:  Altid elegant i sin optræden med et glimt af humor i øjet.

TV:  Den mest eksponerede danske tryllekunstner på dansk TV.

FESTER & RECEPTIONER

Stand-up-magic.
I dette show indgår flere af gæsterne, som en del af showet. Dette er altid til stor morskab for de tilstedeværende. Showet kræver ingen scene eller større pladsforhold. Joachim er kendt i branchen, for sin evne til opfange stemningen, og lægge sin stil efter hvad rummet kan ta’. Tonen er altid frisk ...dog aldrig for frisk.

Close-up-magic.
Dette show er et work-around-magic-show. Her er stilen meget elegant, dog er humoren også en stor del af showet. Det foregår lige foran næsen på folk, og man kan ikke forstå, hvordan det sker. Kort sagt magi på nært hold. Kort, mønter, snore, fingerringe m.m. er ofte benyttet. Dette har en meget chokerende virkning !

Private arrangementer.
Joachims show kan benyttes som gave til den/dem som festen holdes for. Ofte har flere af gæsterne slået sig sammen for at give en oplevelse i stedet for en almindelig gave.

MESSER

Kundemagneten.
Her er stilen meget svingende, idet den enkelte virksomhed har forskellige indgangsvinkler til trylleriet. Joachims evne til at implicere den enkelte virksomhed kan her udnyttes 100%. Firmaprodukter kan indgå i showet. Resultat er altid, at mange mennesker bliver tiltrukket til messestanden.

Kundeplejen.
Når den enkelte sælger har trukket et kundeemne ind på messestanden, kan han give kunden en personlig oplevelse ved at benytte Joachims close-up-magi. Der er tale om en oplevelse, som virker så stærkt, at kunden sent vil glemme det. Resultatet er, at Joachim har leveret sælgers icebreaker til de efterfølgende samtaler.

Opsøgende salg.
Her optræder Joachim med work-around-magic i samarbejde med sælger, som ønsker at stoppe et kundeemne på gangen. Sælger får her adgang til væsentligt flere kundeemner end normalt. Desuden bliver Joachim benyttet som icebreaker mellem kundeemnet og sælger.

SALG/KICK OFF MØDER

Fælles indslag.
Vi kender alle situationen, hvor man skal til et møde, som varer flere timer. Her er Joachim ofte benyttet til at puste liv i forsamlingen, når den er ved at være udbrændt. Det kan være som et gennemgående eller som enkelt indslag. Igen implementeres den enkelte virksomheds budskab uden, at det virker for anmassende. Firmaprodukter kan evt. indgå i showet.

Kaffepausen.
Ofte benyttes Joachims close-up-magic, gående rundt blandt gæsterne. Firmaprodukter kan indgå i showet. Dette bevirker, at man kommer til at tænke på noget andet og bliver på den måde ladet op, så man er klar til at forsætte mødet.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63