musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

John Buckley McQuaid

JOHN BUCKLEY McQUAID
kunst, musik og eventyr

john_buckley_mcquaid_020

Født i Dublin, flyttede til Aarhus i 1973 og har været professionel musiker siden 1979. Repertoiret spænder lige fra melankolske sange til glad, pågående "unplugged" rock, samt sjove music hall indslag. Se f.eks youtube_361603 "WHAT'S HIS NAME?"

john_buckley_mcquaid_narrekostume_08Fem udgivelser er det blevet til - de to sidste arrangeret, instrueret og produceret af Lone Poulsen (tidl. bassist og producer i Shit & Chanel).

Har skrevet hundredvis af sange alene og sammen med bl.a. Lone Poulsen, Mikael Kolster (Nice Little Penguins), Ivan Sand, Stan Urban og Clive Culbertson (bassist på Van Morrissons Avalon Sunset album, som indeholder bl.a "Have I Told You Lately?"). P.t. skriver sange sammen med Jade Ell, Sverige og John H. Schiessler, Munchen (BEIGE FISH).

Da John Buckley McQuaid også er eventyrforfatter, billedkunstner, fotograf og filmmager, er der mulighed for at lave et arrangement som indeholder eventyr og film og afsluttes med en optræden i meget flot narrekostume.

Eventyret "The Girl & The Dragon" kan opleves her:
Se videoen på YouTube

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63