musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

John Nørgaard

John Nørgaard

- når det ikke absolut skal være kedeligt!

John NorgaardJohn Nørgaard er mildest talt en erfaren herre inden for underholdningens humoristiske afdeling. I seks år var han et markant medlem af Østjydsk Musikforsyning. Ligeledes skrev han og skriver stadig en stor del af ØM'emes crazy-numre.

I et halvt hundrede udsendelser af henholdsvis "To Fag Frem" og "Tvekamp" rullede han over skærmen, som det talende vandfald i den rødstribede jakke.

I samarbejdet med H.C.Vartenberg turnerede han land og rige rundt, udgav en cd, medvirkede I Eleva2eren, lavede søndagssatire på P-3 og meget mere.

Nu er John Nørgaard så på banen med sit onemanshow.

Fremhæves bør det helt specielle nummer "Kuponhæftet", hvor Nørgaard på stedet digter og synger sange om udvalgte publikummer - og det i skikkelse af Povl Dissing, Troels Trier, Peter A.G. og andre kendte sangere.

Parodier er nemlig et af hans specialer, Poul Nyrup, Uffe Ellemann, Søren Gerricke, Brian Nielsen, Tommy Troelsen, Poul Thomsen m.fl. står på repertoiret.

En solo-CD med titlen "Jydske Raps" er netop udkommet indeholdende sang, musik, monologer, sketches og endog et par solo-duetter!

En alsidig kunstner har han altid været, så arrangørerne kan nu opleve det særsyn, at et enkelt kort kan blandes på mange måder!

• 30-40 minutters tempofyldt underholdning med parodier, sjove sange og andet godt.
• Konferencieren, der styrer arrangementets forløb.
• Det talende vandfald, der afvikler forskellige konkurrencer af faglig eller mere crazy tilsnit.
• Børneunderholderen, der både underholder, aktiverer ungerne og laver konkurrencer.
• Idémanden, der giver et bud på fornyelse af alt fra sælgermøder og kundemøder til firmaskovture og julefrokoster.
• Forfatteren, der også frembringer radio og tv-reklame, jubilæumssange, interne firmarevyer m.m.

I forbindelse med et engagement kontakter John Nørgaard gerne arrangøren og er til rådighed ved et eventuelt formøde. Dette er ikke mindst en god idé, hvis der skal indgå specielle indslag.

Han medbringer selv det nødvendige lydanlæg, som opstilles i god tid inden arrangementets start.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63