musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Karins Squaredancers

Som aktiv underholdning...

karinssquaredancers_karin01
...har Karin, uden dansere - kun bevæbnet med mikrofon og musikanlæg - været med til at gøre familiefester, runde fødselsdage m.v. til uforglemmelige oplevelser. Efter en dejlig middag er en festlig gang Square Dance og/eller Line Dance lige det, der skal til for at få gæsterne op af stolene. Alle kan deltage - både unge og voksne unge.

Som noget helt specielt kan nogle af festdeltagerne (fødselaren, brudeparret, direktøren etc.) efter forudgående aftale udklædes og instrueres.

Mange firmaer og institutioner, der afholder dagkurser på landets hoteller eller "hjemme" i virksomheden, bruger Karin's Square Dance & Line Dance som en festlig og aktiverende afslutning på en "siddende" dag. Karin bestilles ofte som en overraskelse til kursisterne, der efter endt kursusprogram dirigeres til en anden sal eller "hentes" af Karin i fuldt dansekostume og føres til salen, hvor der skal danses. Dette giver en kursusdag en god balance, og kursisterne får en chance for på utvungen måde at komme hinanden nærmere.

karinssquaredancers_grease06
karinssquaredancers_alcapone0602 karinssquaredancers_cowgirls06
karinssquaredancers_lasvegas06
karinssquaredancers_paris06
karinssquaredancers_jul06

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63