musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Karsten Holm - Elvis Presley Show

holmjerry_elvis_roed_plakat_06010I november 2001 havde svalegangen skandinaviens premiere på minimusicalen „Cooking with Elvis“, med Karsten Holm i titelrollen. Karsten Holm havde rollen som Elvis og den lamme grønsag af en far som var livstidsfanget i sin kørestol. Faderen drømmer sig tilbage til sin tid som Elvis imitator og springer op af sin kørestol og gi´r den som en super viril Elvis i en håndfuld Elvis sange med tilhørende monologer på amerikansk.

Stykket blev en stor succes. Publikum og anmeldere var enige om at Karsten Holm i rollen som Elvis var et godt valg.

youtube_logo07

Se Karsten Holm på Youtube

Pressen skrev:
Ekstra Bladet: Karsten Holm spiller Elvis som trukket ud af automaten.

Jyllandsposten: Karsten Holm gør det godt og ægte og med den nødvendige ironi også scenisk.

Tænk om der altid blev sunget musical på det niveau.

BT: „Cooking with Elvis“ lykkes ikke mindst fordi faderen / Elvis spilles af Karsten Holm, hvis hamrende flotte stemme og gode udseende sandsynliggør mor og datters betagelse af ham, som han var dengang.

Århus Stiftstidende: Og endelig er der en imponerende stemmekraft i den konservatorieuddannede baryton- og popsanger Karsten Holm, når han rejser sig fra rullestolen og gi´r den som Elvis.

Set i lyset af denne succes, har Karsten Holm nu taget initiativ til at lave sit eget ELVIS-SHOW, med de flotte kostumer og tøklæder fra 70´erne, populært Las Vegas-perioden. Karsten har alle  sine dage været Elvisfan, helt fra 7-8-års alderen, hvor han hørte ham for første gang, og stod med hårbørsten foran spejlet og legede han var Elvis. Elvis er som sådan årsag til at Karsten Holms løbebane blev musik. Det er ikke første gang Karsten synger Elvis. I 80´erne var han „MELL“ i 50´er Rock´n Roll bandet: Mell & Shaky legs, som nød stor opmærksomhed på scenen og på TV. Karsten har siden fået en konservatorieuddannelse som klassisk sanger, og synger mange forskellige genrer så som: opera, musical, pop, jazz, viser og ikke mindst det det hele startede med Rock´n Roll og dermed Elvis Presley.  Med showet vender Karsten tilbage til sine rødder.

Showets varighed er ca. 20 - 30 min, men kan tilpasses det enkelte arrangement.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63