musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Latterkonsulenterne

Serveringsteater
 
latterkonsulenterne_einarLatterkonsulenterne er også de “skøre tjenere”
Vi har mange års erfaringer med serveringsteater .
 
En seance med kanonsjov underholdning du ikke vil glemme lige med det samme.
 
Overtjener Theodor Larsen og hans ”undertjener”
Einar, krydre din aften med komik, sjov og ”vendelbosk”
De er ikke ”mundlamme”, men forstår at gribe de små ting der sker under festen i luften, og få dem fordrejet, så de bliver hylende morsomme.
 
Ønsker du at festen´s hovedperson skal ha´ en personlig sketch, bygget ind i showet, som han sent glemmer. Eller en auktion, hvor de mest personlige ejendele sælges til gæsterne, klarer Theodor Larsen og Einar også dette.
Einar er nemlig ”Containerarkæolog” og har fundet de personlige ejendele rundt om i diverse containere.

Einar fra Sæsing
Einar fra Sæsing, en lille by i Vendsyssel har været i lære som Tjener i 12 år. Han har aldrig fået sit svendebrev, men prøver ihærdigt igennem sin praktikperiode hos Theodor Larsen, at få sat det afgørende slag ind, så han kan blive udlært.
Det er ikke lykkedes endnu, og måske ta´r det endnu 12 år, hvem ved.
Einar går i sin fritid altid på aftenskole, hvor han deltager i alle de kurser han kan. Bla. har han gået på et ”anatomisk” kursus ”Kend dig selv” hvor han har store problemer med den kvindelige del af sig selv.
Selv om Einar er en mand, som har svært ved at klare ”ærterne” overfor Theodor, fatter alle både børn og voksne altid sympati for ham.
Einar er gift med Inger, en lille dame der altid har problemer med sit vægttab.
Sammen har de Palle, som er udenfor pædagogisk rækkevide.

Theodor Larsen
Er den ydmyge men myndige overtjener.
Theodor er overlærer og sensor på tjener og kokkeskolen.
Ved siden af ernærer han sig godt, ved at handle med sorte svin fra hans svinesti i Flauenskjold. Alle som han har haft i sit brød, betegner Theodor som en fordrukken terrorist, med hang til korporlig afstraffelse.
Med cigaren i den ene hånd, en flaske rødvin indenfor rækkevidde og et håndstykke i den anden hånd, styrer han sine folk med hård hånd. Guds nåde til den som træder ved siden af.
Theodor er gift med Else, som kun går til bankospil i Flauenskjold forsamlingshus, da det er det eneste sted de har dobbeltdør. Sammen har de 7 børn.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63