musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Lirekassemand

MOZART & JØRGEN

underholder på lirekasse

Der er fest og humør når JØRGEN ROSLAND drejer håndsvinget på sin lirekasse, ledsaget af sange og sjove historier, som et festligt indslag senere på aftenen, evt. med et potpourri af sange hvor gæsterne kan synge med.

Også til BRYLLUPSFESTER + SØLV / GULD (OGSÅ SOM MORGENMUSIK) runde fødselsdage og jubilæer samt julen, egner lirekassen sig fortræffeligt, evt. med personligt skrevne sange, til de gamle melodier vi kender så godt. Vi kan også byde Dine gæster velkommen når de ankommer til festen. Kort sagt et originalt og utraditionelt indslag til Din næste fest, der vil blive husket af alle gæsterne.

FESTENS HOVEDPERSON får medalje og diplom når han / hun har været oppe og spille en melodi på lirekassen, der kan evt. leveres høj filthat med navn på (dette høster altid stort bifald). Kort sagt få et tilbud på LIREKASSE UNDERHOLDNING til Din næste fest. Er der børn laver vi et par ballon-dyr, og børn syntes det er spændende at spille på lirekasse og se (aben) Mozart bevæge sig !!!

Der er 150 melodier at vælge imellem og musikken leveres af 64 orgelpiber, der får luft fra blæsebælgen som aktiveres med håndsvinget. En nyudviklet metode gør det muligt at skifte melodier hurtigt, derfor egner denne lirekasse sig til fester af dagens standard.

PÅ GENSYN TIL DIN FEST

Picture
Picture

Vi underholder ved :

  • FØDSELSDAGE OG RECEPTIONER,
  • JUBILÆER OG SOMMERFESI'ER.,
  • PLEJEHJEM OG JULEFESTER,
  • MORGENMUSIK VED SØLVBRYLLUP, og
  • efterfølgende underholdning med personlige sange.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63