musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Michael Deutsch

MICHAEL DEUTSCH

michaeldeutschfaldgitter
Danmarks førende magiker,
og den ene af Europas to førende inden for den magiske verden.

Den landskendte og internationale danske magiker Michael Deutsch er endnu engang klar til, at indtage efteråret 2003 og 2004 med nyt, ubegribeligt og humoristisk magi.

Udført med fingerfærdigt elegance og stadig med det populære glimt i øjet, så selv det mest hårdkogte publikum i alle aldre, må overgive sig til magiens mester.

Michael Deutsch formår, at fastholde sit publikum, uanset hvilken form for magi De vælger.

Om arrangementet afvikles i store haller, intime selskabslokaler eller private sammenkomster har ingen betydning, for værdien af underholdningen. Da denne kunstner er en magiker i verdensklasse, som arrangør og publikum vil huske.

michaeldeutschkvindeiluften08Arrangøren kan, derfor roligt overlade 30-40 min til denne, uden tvivl Danmarks førende magiker. Og den ene af Europas to førende, inden for den magiske verden. Michael Deutsch kan med garanti leverer et produkt, som gør Deres arrangement til en vellykket begivenhed.

Denne internationale danske magiker magter kunsten, at blande meget komplicerede tricks med masser af humor på en afslappet og mystisk måde. Han passer, derfor automatisk ind i alle former for arrangementer og falder i smag hos deltager i alle aldre.

michaeldeutschkortimund08Michael Deutsch underholder med forskellige former for magi. Eksempelvis:

”Stand-up magic” hvor publikum medvirker på scenen, med Michael Deutsch i forskellige former for underholdende tricks. Til stor morskab for hele selskabet inkl. den medvirkende på scenen.

”Close-up magic” Michael Deutsch går rundt ved bordene og udfører utrolige mønt, korttricks, og med gæsterne/publikums ringe og andre ejendele. En stor visuel oplevelse lige for næsen af gæsten.

michaeldeutschlangkasse08”Illusioner” Michael Deutsch er også en sand mester i, hvad angår denne form for magi. Han går ikke af vejen for, at trylle biler eller en helikopter frem eller, at få folk til at forsvinde er hans speciale. Her er også lagt vægt på, at publikum skal underholdes med gode grin.

”Kick-Off” efter eller midt i et langt seriøst møde er, der ofte behov for, at puste liv i deltagerne. Netop her kan firmaets produkter indgå i en naturlig sammenhæng og bliver, derved en del af showet.

michaeldeutschmotorcykel08Ved større arrangementer medbringer Michael Deutsch:
storskærm, projektor, kamera og kameramand.

Alle show´s udføres også på engelsk.

Disse former for magi er alle særdeles velegnet eksempelvis i forbindelse, med præsentation af nye produkter, receptioner, julefrokoster eller internationale gæster, der skal underholdes ved et galla arrangement.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63