musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Mr. Mox
mrmox_topfront_014

Klar vinder inden for sit felt og en samlet 2. plads i "Scenen er din"

mrmoxkids02Velkommen indenfor i Mystiske Mr. Mox´s Magiske og fortryllende Verden. En verden fuld af trylleri, magi, illusioner og frem for alt fis og ballade.
Trylleri er altid god underholdning, hvor alle kan være med, uanset alder. - Så søger du en god og professionel underholdning så er du kommet til det rette sted.... Du kan herunder se hvilke shows og illusioner der er på repertoiret. Alle show er fleksible og kan tilpasses enhver lejlighed - har du specielle ønsker fremtrylles et passende show til anledningen. Med andre ord leverer Mr. Mox elegant magi til ENHVER lejlighed....

Scenetrylleri/Stand Up Show:
Magisk underholdning hvor alle kan se og være med. Oplev et show hvor magi, komik og spas flettes elegant sammen - Lattermusklerne står næppe stille. Publikum deltager aktivt og festens midtpunkt kommer op her og tryller med.

Close Up/Bordtrylleri:
Se miraklerne foran næsen... Her foregår trylleriet helt tæt på, og blandt publikum. Oplev din bedste kammerat få sit ur tilbage i en gaveæske, eller hvad med fantastiske korttrick som sker i DINE hænder ? Her er showet der passer ind til enhver lejlighed. Drikker selskabet kaffe, er det her der skal laves magi. Trylleri og underholdning ved bordene er altid stor succes. Skal firmaet på messe er CLOSE UP perfekt til at trække folk hen og skabe en interesse.. Kun fantasien sætter grænsen ! Til festlige lejligheder foreslås dette show kombineret med sceneshowet som opvarmning - en perfekt cocktail.

Børnetrylleri:
Grin, Sjov og Spas, Hylende morsomt. Dette er blot få nøgleord, der beskriver børneunderholdningen. Gennem mere end 10 års rutine er et show opbygget, målrettet til børn og barnlige sjæle... Her trylles i højt tempo, og publikum deltager aktivt i underholdningen. Alle der hjælper får en ballon, det er også muligt at ALLE kan få sig en ballonfigur. Levende dyr indgår i showet og vises frem efterfølgende.

Firmatrylleri:
Shows specielt målrettet til til messer med firmaets produkter. Lancering af nye produkter, der kan trylles frem eller det gamle produkt trylles væk... Mulighederne er mange, men et er sikkert: folk husker altid trylleriet, og det vedhæftede produkt. Mox har stor know how i trylleri med diverse firmaprodukter - alt kan lade sig gøre.

Illusioner:
Blandt få i Danmark udføres Illusioner i bedste Copperfield stil. Til større arrangementer hvor scenefaciliteterne er til stede kan store sceneillusioner sættes op, såsom den oversavede dame - svævende dame. Trylleri med firmaprodukter kan også indgå som en naturlig ting.

mrmox_kort_06
mrmox_kids_06
mrmox_scenearme_06
mrmox_scene_svaev_06
mrmox_finale_06

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63