musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Müllers Catering

Müllers Catering leverer anderledes serveringsformer til bryllupper, receptioner, firmafrokoster,konferencer, fødselsdagsfester m.m og giver med utraditionelle indslag sikkerhed for,at netop Deres arrangement vil blive husket.

muller_05Kære vært ellers værtspar.
Enhver, der står foran, at skulle arrangere en større festlighed, vil gerne have at arrangementet bliver perfekt og husket af de indbudte gæster. Har De bestilt Müllers Catering, vil De altid være sikker på, at gæsterne bliver royalt behandlet efter de forskrifter, der sig hører og bør ved den enkelte lejlighed.

Alle gæster bliver modtaget i entreen af det overordnede personale fra serveringsteatret. Gæsterne bliver herefter introduceret over for værten med navn og titel. Velkomstdrinken bliver serveret til gæsterne umiddelbart efter, at disse har hilst på værten eller værtsparret. Velkomsten er ved ethvert arrangement overordentlig vigtig, da en god start gør en fest halvt fuldendt. Efter velkomsten føres gæsterne til bords og værten eller værtsparret nyder en særlig entré til bordets glæder: En indmarch under ledelse af det overordnede personale fra Müllers Catering.

Efter at gæsterne har indtaget deres pladser, byder værten dem velkommen og det overordnede personale fra serveringsteatret oplæser herefter menuen inklusiv de vine, der bliver serveret under middagen. Dette foregår naturligvis på fransk, så alle gæster forstår, hvad de skal spise og drikke. Middagen tager herefter sin begyndelse, hvad enten der er tale om servering ved bordene eller ved en buffet. Al serveringen under ledelse af Müllers Catering foregår efter de forskrifter og med den akkuratesse, som passer til netop Deres arrangement. Serveringsteatret Müllers Catering garanterer at med vores medvirken, vil Deres arrangement ikke blive glemt.

På vegne af Müllers Catering
Hr. Gregor Müller

Referencer:

muller_03
"Alene det at se overraskelsen i folks ansigt var det hele værd"
"Jeg har brugt Müller's-tjenere to gange i forbindelse med festmiddage,én gang med sygeplejesker og én gang med køkkenpersonale som gæster. Begge gange har det været hylende skægt. Men altså, der gik meget steg ud. Gæsterne grinede hele tiden, så de nåede ikke at spise ret meget. Tjenerne er meget professionelle, de er gode til at holde deres roller og bliver ikke 'hylet ud af den'. Vi havde på forhånd aftalt visse rammer, fordi jeg vidste, at der var nogle dybt religiøse mennesker blandt gæsterne, og de aftaler blev holdt. Müller's Catering var omtalt positivt på næsten alle evaluerings skemaerne efter kurset, så det er ikke kun på mine egne vegne, jeg uddeler roser."
Annemarie Yde Andersen, Kursusleder på Odense Universitetshospital.

"Lige i begyndelsen var der almindelig enighed om, at de tjenere, de var da vist gået forkert"
"Alle vores gæster morede sig herligt, men de fleste var overbevidst om, at det ikke var os der havde inviteret Müller's Catering med til vores sølvbryllup. Men det havde vi! Og det har jeg og min mand ikke fortrudt, tværtimod. Tjenernes humor er suveræn, og det smittede åbentbart af på gæsterne. For eksempel var der nogen, der ringede til mig bagefter og sagde - Vi troede, du havde lovet ikke at invitere dén del af familien."
Karen Jacobsen, Fredericia
.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63