musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Nelly & Solberg
nellysolberg01

Nyhed !
Nyt makkerpar
Nelly & Solberg.
Her er tale om en væsentlig fornyelse.

Peter Larsen (alias Fru Erna Iversen, Tjener Frandsen osv.) har nu indtaget assistentens rolle hos tryllekunstneren Joachim Solberg.

Hvad det kan udarte sig til har ingen ....absolut ingen grænser. Hvor meget assistent der bliver over Peter Larsen ved vi heller ikke men man kun håbe. Tryllekunstneren Joachim Solberg må have noget i ærmet siden han tør indlade sig på sådan et samarbejde.

Ofte har de gennem årene optrådt for det samme publikum. Derfor ligger det dem ikke fjernt at indgå i et stramt holdt dramatisk samarbejde. Lad disse unge mænd, som er blevet en anelse ældre, fører dem ind i illusionens fortryllende verden. Her vil de blive udsat for bl.a trylleri og tricks i særklasse, omtrent ubegribelige illusions numre, spille kort i flere størrelser kommer og går,tankelæsning og andre festlige parapsygologiske påfund, ubegribelig udbryningsartiskeri for lettere øvede. Med andre ord:“ Der er lagt op til en rigtig festlig aften dog uden balloner“.

Et vist publikumsinvolvement må påregnes.

Nelly & Solberg kan tilpasse showet til lejligheden.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63