musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Pedersen og Pedersen

PEDERSEN OG PEDERSENS
TJENERSHOW - ALTID EN SUCCES

tjenershow2004
Pedersen og Pedersen er prikken over i'et til et vellykket arrangement.

Pedersen og Pedersen er en skrupskør tjener duo med talkshow, karikatur af kendte, overraskende indslag så kæben hænger og skøre gags der huskes.
Pedersen og Pedersen er underholdning der holder. Vi kender grænsen mellem det sjove, det rigtig sjove og det pinlige. Det skal være sjovt for alle.

Pedersen og Pedersen er isbryderne der ryster folk sammen på nul komma fem.

Pedersen og Pedersen er Deres garanti for en vellykket fest.

Pedersen og Pedersen

Vi ved hvad vi snakker om, VIL DET IKKE VÆRE DEJLIGT AT KUNNE LÆNE SIG TILBAGE OG VIDE AT JERES AFTEN BLIVER EN SUCCES !
 
SHOW-MENU

11/2 Times show:
Velegnet til et arrangement hvor vi krydrer feslighederne fra folks ankomst og til hovedretten. Indslagene kan variere fra Undercoverservering, Security, sang, dans og evt. talkshow.

21/2 Times show:
Egner sig godt til et arrangement hvor der skal være mere tid til de festlige indslag, hvor pauserne i vores optræden giver tid til at nyde den gode mad, vin, taler og sange.

3/4 Times show:
Underholdning uden pause. feks. mellem forret og hovedret, gæsterne slipper knive og gafler mens Pedersen og Pedersen serverer slapstick og vafler.

TJENERSHOW - ALTID EN SUCCES

Når familiefesten, brylluppet, firmafesten eller jubilæet er planlagt til mindste detalje med de rigtige lokaler, herlig middag og flotte dekorationer, kan det være rart at vide at det også bliver en UFORGLEMELIG fest.
Her kan det være trygt at overlade underholdningen til fagfolk (mange af vores kunder overlader også ansvaret for den øvrige underholdning til os og bruger os som toastmastere).

ET SAMARBEJDE DER BYGGER PÅ TILLID
Pedersen og Pedersen er professionel festunderholdning gennem mere end 10 år. Vi snakker aftenen igennem med vores kunder og skræddersyer den underholdning der passer så deres fest bliver uforglemmelig.
Vores indsats bygger på gensidig tillid. Erfaring og en "værktøjskasse" der bugner at sjove indfald, gør at vi kan forme showet så det følger festens udvikling. Ring og få referencer der passer til deres type af fest. Pedersen og Pedersen - Vi ved hvad vi snakker om.

Vi har optrådt for:
* Kvindeligt arbejdsforbund
* Ingiøren
* Novonordisk
* Gallopbanen
* Navision
* Kommunernes landsforening
* Lægeforeningen
* Khras arkitekter
* Scandlines
* Lintas
* PeopleWare
* Spies rejser

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63