musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Per Pallesen

perpallePer Pallesen er født 30. April 1942 i Års i Nordjylland. Efter endt skolegang blev Per Pallesen ansat som sparekasseelev. Det holdt dog ikke længe - lysten til skuespil trak og i 1962 blev han optaget på Aalborg Teaters Elevskole, hvorfra han blev færdiguddannet i 1966.

Siden har,han arbejdet som freelance skuespiller i København. Og han har haft travlt!! Per Pallesen har medvirket i over 30 spillefilm, 130 forskellige teaterforestillinger, 35 revyer, over 250 TV-produktioner og meget andet.

Igennem adskillige år var Per Pallesen drivkraften bag Hjørring Revyerne, hvor hans kendte figur "Mathiesen" blev skabt og hvert år glædede publikum med nye og skæve påfund.

I sommeren '96 valgte Per Pallesen at holde pause fra Hjørring Revyen og i stedet bruge talentet og kræfteme i "Tivoli Show '96". Et brag af et musikalsk show, hvor Per spillede sammen Preben Kristensen, Ann-Mari Max Hansen og Kurt Ravn. Showet blev rost til skyerne -- og lidt til - af samtlige anmeldere.

Sommeren 2000 var det igen Tivoli Show. Det mest afboldet fra '96 samledes igen for at lave et nyt forrygende show.

På teatersiden bruges vintersæsonen på en endnu en gang crazy-komik i forestillingen "Nød i Præstegården", der spilles i november/december. Foråret står i "Genboemes" tegn og det er Folketeatret i København, der lægger scene til.

Per Pallesen er en populær kunstner til diverse firma- og foreningsfester - både som underholder og som konferencier. Han er aldrig bleg for at påtage sig en anderledes eller utraditionel opgave.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63