musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Revyperler

REVYPERLER
Flemming Krøll, Leif Maibom og Flemming Jensen
- sjov, show og satire

revyperler_meninblack_019

De tre herrer har i mere end 30 år været en stor del af den danske revyverden, og de står nu for første gang alle tre sammen på en scene, hvor de har sammensat en slags Revyernes Revy i tre-i-én udgave.

Elegancen kan eventuelt diskuteres - men det kan latteren ikke!

Flemming Krøll har i mere end ét hundeliv været succesfuld direktør for Nykøbing F. Revyen, Leif Maibom har i endnu flere år garanteret for latteren i Sønderborg Sommer Revy og Flemming Jensen har gennem årene stået bag revyer i Mogenstrup, Hjørring og Tivoli.

Altså - en forestilling, der binder landsdelene sammen: Sønderborg, Nykøbing F. og København med Uummannaq på sidelinjen - hvor finder man ellers den slags?

Forestillingen viser, hvor vigtigt, det er, at vi holder sammen - tre mand frem for en enkelt - men Leif Maibom lægger også vægt på individets ret: "Manden, der ikke ville hedde Flemming".

Tre revystjerner bruger den danske revy som tag-selv-bord  og får ud af mangfoldigheden skabt en menu, som er meget dansk og morsom.

revyperler_scenekig_012

Size is not important!

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63