Robotdrengene
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Robotdrengene vandt Talent 2008
 
robotdrengene_016

Robotdrengene tog fusen på alle sangerne og de andre dansere og løb med titlen som årets talent 2008, og det var set over hele konkurrencen ganske rimeligt.
Robotdrengene, der blander mimik, dans og teater i en skøn blanding, gik videre til finalen og var blandt de sidste tre sammen med danseren Nicklans the Nerd og den lille punkknægt fra Færøerne, Ragnar, der noget overraskende var blandt de tre sidste i finalen.
 

Der var dog ingen tvivl blandt seerne, der uden dommernes indblanding stod for kåringen af årets talent. Bag betegnelsen Robotdrengene står to unge mænd, der blot hedder Jeppe og Nick og det var glade og stolte efter sejren:

"Vi er super overrasket og rigtig glade for, at vinde Talent 2008. Folk har virkelig fået øjnene op for robotdans og electric boogie - og det er vi super stolte over. Vi har i den grad fået bekræftet at det vi laver er noget som folk synes er sejt. Nu skal pengene bruges til at udvikle vores show endnu mere"," sagde de efterfølgende til DR.

Hvis det skulle komme som en overraskelse for nogen, at Robotdrengene vandt finalen. så er det nok fordi de ikke har fulgt med i de løbende kommentarer især unge brugere på Youtube har givet drengene med på vejen efterhånden som deres shows blev set af brugere både i Danmark og resten af verden.

De hundredvis af kommentarer taler deres tydelige sprog: De unge kan se, at der her faktisk er tale om noget helt nyt og unikt på scenen.

Electric boogie er ikke nyt i sig selv - men den enestående blanding af musik, drengene selv arrangerer og mixer sammen, og en gennemtænkt koreografi der bygger på en klar dramatisk ide og udføres i en visuelt stramt gennemtænkt ramme i få farver - den blanding er ny - og som mange af dem skriver: Vi har langt fra set enden på det her - men snarere begyndelsen til noget, der kan bliver rigtig stort.

En kunstart, hvor bevægelser og musik er født sammen og ikke kan skilles ad uden at fjerne meningen med det hele fuldstændigt. En dramatisk danseform, hvor en vigtig pointe er, hvor suverænt de musikalske detaljer illustreres kropsligt, så man kan opleve at musikken danser danserne.

Helt over på USAs vestkyst har det givet genlyd, at 2 gutter fra lille Danmark formår at hæve genren til ”the next level” som de siger der ovre!

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63