musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Skizobrother

En skizofren har fået den idé at lade sig helbrede gennem et reality show, hvor publikum skal stemme de irriterende personligheder ud. Et reality show som sætter fokus på det at udvikle sin identitet.

skizobrothers_logo

* Hvem er vi og hvad gør os til dem vi er?
* Kan vi selv vælge eller er vi et produkt af vores omgivelser?
* Findes "det perfekte menneske"?
* Bliver vi et bedre menneske hvis vi er kendte?
* Hvor er grænsen for hvad tv sender og producerer?

Forestillingen er en ironisk kommentar til vores samtid.

Manuskriptet/ forestillingen er ligesom computerspil opbygget efter multiple-choice-princippet. Publikum bliver stillet i valgsituationer, og historien fortsætter ud fra de valg, de foretager sig undervejs. Derudover er der fastlagte improvisationer som giver forestillingen en gnist af uforudsigelighed, og publikum oplevelsen af at det kun sker denne ene gang.

Forestillingen har en form så den ændres og tilegnes det publikum Dann Phaff står overfor. Dermed er den unik i sin omskiftelige form og indhold (f. eks. på Tirstrup Idræts-Efterskole blev den er anden end for det midaldrende publikum i Svendborg og omegn).Publikum er med til at vælge hvad der skal foregå og afgør, hvem der er favorit og i sidste ende vinder og bliver The SkizoBrother.

Solo-forestillingen er en nyskabelse og en gensplejsning mellem genrene: stand up, improvisationsteater, show og teater. Den indeholder fysisk komik, musik, lyrik og en stor portion galskab.

Konceptet er udviklet af Dann Phaff.

Showet varer ca 50 min.
Der er brug for 3 * 3 meter og adgang til 220V stik.

skizobrothers_miskow
skizobrothers_dann
skizobrothers_reme

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63