musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Svindlerne
svindlerne_top

SVINDLERNE ER EN HELT NY FORM FOR UNDERHOLDNING

Svindlerne leverer falske medarbejdere til firmafesten
Svindlerne spiller firmaets nye marketingchef
Svindlerne holder falske foredrag og er virksomhedskonsulenter
Svindlerne leverer falske gæster og tjenere til reception og fest
Svindlerne afholder udfordrende teambuildingkurser
Eller sammensæt jeres helt eget svindelnummer

svindlerne_diverse02Hvem:
Svindlerne består af otte proffesionelle skuespillere. Desuden har vi supplerende uddannelser og fagkundskab inden for markedsføring, sygepleje, jagt, landbrug, NLP, dans, teambuilding, foredrag, HR, jura og undervisning.

Hvad:
Svindlerne leverer skuespillere til event, firmafest, konference, kick-off, personaledag, jubilæum, privatfest samt kedelige og seriøse møder. Vi svindler også udenlands.

svindlerne_haandvaerkerHvordan:
Svindlerne planlægger alle arrangementer i samarbejde med kunden og foretager den nødvendige research for at svindle troværdigt.

Varighed:
Svindlen kan vare fra 5 minutter til hele dagen.

Pris:
Prisen varierer alt efter svindlens omfang.
Ring og vi giver et uforpligtende tilbud.

Referencer:
Colgate-Palmolive:
"Svindlerne fuppede til vores julefest, det gjorde de rigtigt rigtigt godt.
Alle blev svindlet, og alle synes det var den perfekte underholdning under middagen. Svindlerne agerede falske tjenere og spasmagere, og var med til at frembringe en fantastisk stemning for aftenens videre forløb."
Anders Kvistgaard, Colgate-Palmolive


Beauvais:
svindlerne_doermand
Svindlerne skal have vores varmeste anbefalinger. I var alle tiders da I gav dem som dørmand/tjener til vores julefrokost og underholdt hele selskabet til den store guldmedalje
Birgitte Juul, Beauvais


Internationalt Patentbureau:
Kære Chefssvindler,
Det var en fornøjelse at se Jer optræde til vor fest.
Jeg beundrer Jeres kreativitet og opfindsomhed. Der var mange der var længe om at fatte, at det var et svindelnummer. Forestillingen passede fint ind til at fokusere på nogle problemer i vor forandringsproces og få medarbejderne til at se mere afslappet på tingene. Tak for god underholdning.
Med venlig hilsen
Hilde Bundgaard, Internationalt Patent-Bureau A/S


svindlerne_gaesterFujitsu siemens:
Når Fujitsu siemens flyver på messe leverer svindlerne det falske personale ombord på flyet. Flyvetiden er meget kortere når man bliver udsat for svindel.


NCC:
God underholdning der kom som en overraskelse for alle. Der gik lang tid inden deltagerne opdagede hvad der var gang i. Vi fik en uforglemmelig underholdning og et godt udgangspunkt for den videre fest.
Lars Bloch, udviklingschef

Novo Nordisk:
svindlerne_medicinal
Til vores julefrokost havde vi bestilt Svindlerne til at komme og undeholde os - og det var godt. De formåede at glide relativt ubemærkede ind i selskabet for derefter at falde mere og mere udenfor selskabet.
De var morsomme og trak de fleste deltagere med i legen - uden at gå over grænsen ved at være for platte eller ved at inddrage de der ikke havde lyst. Svindlerne kan varmt anbefales som underholdning til en fest.
P.M.K Larsen, Teamleder.

svindlerne_forside02

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63